Na Gradskom trgu koncert izvorne narodne muzike “Moravsko predvečerje“

10
4495

ČAČAK – Na Gradskom trgu u Čačku u četvrtak, 22. juna sa početkom u 21 sat, održaće se koncert izvorne narodne muzike “Moravsko predvečerje“.

Nastupaju Miroslav Ilić, Ana Bekuta, Jelena Tomašević i Dušan Svilar, uz pratnju Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane “Stanislav Binički“.

Koncert se realizuje u okviru programskog segmenta “Na Moravi“ Prestonice kulture Srbije.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIz sportske arhive: Pre tačno 50 godina juniori FK Borac postali prvaci Srbije
Sledeći članakMeđugodišnja inflacija u prvom kvartalu 16 odsto, evo šta je najviše poskupelo

10 KOMENTARA

 1. Sve je to divno I bilo bi prekrasno da nije stanje u gradu nakon poplava,očajno. A sam nastup,dosta košta,bolje preusmeriti to na pametniju stranu. Biće prilika za koncerte,ako Bog da..

  • Koncerti su planirani još prošle godine kroz program „Čačanske rodne“. Cele godine ima dešavanja u gradu, ovo je jedan u nizu koncerata. Ne treba život da stane!

   • Kako ne isplaniraju da srede ove ulice u gradu za ovih 12 godina vlasti? Direktor Gradca ima vremena da se bavi kulturom a ulice u gradu u haosu.

    • Gordana, svaka čast! Ko je mogao da zna da će poplave kada se prošle godine određivala Prestonica kulture i projektovao budžet za ovaj projekat ? Osim toga, pošto se ovde često pominju pare (…) onima kojni ih pominju bi možda moglo da bude lakše ako znaju da nsu samo pare od čačanskih poreskihz obveznika, već pare republičkog budžeta.
     Da, eto, odgovorim na ovu poprilično površnu rečenicu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here