Nakon šest godina provedenih u Mađarskoj, reprezentativka iz Čačka preselila se u Rumuniju

1
996

ČAČAK – Nakon što je šest godina provela u Mađarskoj, gde je igrala u tri kluba, srpska reprezentativka promenila je tim, ali i zemlju. Sjajna rukometašica, ćerka poznatog rukometaša i sportskog radnika Dejana Vukajlovića i unuka čuvenog motocikliste Leka Vukajlovića, Aleksandra, parafirala je ugovor sa rumunskim CS Minaur Baia Mare.

Trenutno se tim nalazi na pripremama za novu sezonu.

Nakon teške sezone u Mađarskoj, koja je poslužila i za potpuni oporavak, u kojoj smo ostvarile dobar rezultat, evo me u novom klubu. Inače, nakon sezone imali smo pripreme za Mediteranske igre pa je bilo malo dana za odmor. Na samim igrama ostvarile smo dobar rezultat jer smo uzele bronzanu medalju – ističe Aleksandra Vukajlović.

Verujemo da vam je bilo lepo u Mađarskoj kada ste šest godina igrali u pravoj zemlji ženskog rukometa.

Na redu je nova stranica moje karijere. Kvalitet se polako seli za Rumuniju, jer je mnogo kvalitetnih rukometašica stiglo ovde. Moja ekipa je “šarena“‚ igraju Brazilke, Hrvatice, Slovenke, Crnogorke… Baja Mare je igrao Ligu šampiona, klub pokušava da se vrati na staze uspeha, uigravamo se, igramo kontrolne utakmice, nadam se da ću dati svoj pun doprinos – završava naša reprezentativka Aleksandra Vukajlović.

Izvor: Kablarnet.rs

Prethodni članakU čačanskom Crvenom krstu obeležen Svetski dan borbe protiv trgovine ljudima
Sledeći članakJedan kovid pacijent prebačen u Kruševac, na ginekologiji porodilja obolela od korone

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here