Nova Srbija: Imamo rešenje za goruće probleme Mrčajevčana

3
622

ČAČAK – Izborna lista broj 3 za lokalne izbore u Čačku, Velimir Ilić – Nova Srbija – Narodni blok, nastavila je predizbornu kampanju posetom Mesnoj zajednici Mrčajevci.

Tom prilikom, prisutnima se obratio odbornički kandidat iz Mrčajevaca, gospodin Radojko Stojanović. On je najpre podsetio na realizaciju značajnih projekata u Mrčajevcima u periodu kada je vodeću ulogu u lokalnoj vlasti imala Nova Srbija, sa posebnim naglaskom na: rekonstrukciju trafo-stanice Terzići, asfaltiranje petog reona i puta od Mrčajevaca do Donje Gorevnice, adaptaciju male sale Doma kulture, izgradnju nove zgrade Osnovne škole sa sportskom halom, kapaciteta 500 sedećih mesta za publiku, izgradnju dečjeg vrtića za 150 mališana, izgradnju tribine na stadionu Fudbalskog kluba “Orlovac“, postavljanje letnje pozornice, izgradnju kapele na centralnom mrčajevačkom groblju, osnivanje književne manifestacije “Pesnički susreti“ 2002.godine, osnivanje turističko – privredne manifestacije “Kupusijada“ 2003.godine, adaptaciju Doma zdravlja u periodu kada su u Mrčajevcima bili zaposleni dečji lekar, ginekolog i kardiolog, dobijanje sanitetskog vozila od Grada Čačka, pošljunčavanje puteva sa proleća i jeseni, osnivanje ispostave Narodne kuhinje u Mrčajevcima koja je u to vreme na dnevnom nivou pripremala i distribuirala oko 40 obroka za osobe koje se nalaze u stanju socijalne potrebe. Stojanović je, takođe, podsetio i na podatak da je u vreme vlasti Nove Srbije u Mrčajevcima, za razliku od sadašnjeg vremena, postojala ispostava Elektrodistribucije iz Čačka.

Odbornički kandidat Radojko Stojanović se u nastavku svog predizbornog obraćanja osvrnuo i na planove za naredni period. Kao gorući problem žitelja Mrčajevaca, istakao je izgradnju i rekonstrukciju kanalizacione mreže, izgradnju saobraćajne infrastrukture i, pre svega, rešavanje problema parkiranja. Postojeći polukružni tok saobraćaja u Mrčajevcima je ocenio kao izuzetno loše rešenje i usko grlo. Stojanović se, pored toga, založio za izgradnju nove trafo stanice velikog kapaciteta, kao i za izgradnju objekta Vatrogasnog doma u Mrčajevcima. Kao jako značajan posao u narednom periodu, naznačio je pošljunčavanje i asfaltiranje svih makadamskih puteva i obezbeđenje kvalitetnog vodosnabdevanja donjeg dela Mrčajevaca.

Nova Srbija nastavlja svoju predizbornu kampanju posetom Slatini, Mršincima i Goričanioma, u subotu 13.juna 2020.godine, kojom prilikom će politički program stranke promovisati odbornički kandidati iz ovih mesta, Dragica Milenković, Dragan Zarić i Goran Janić.

Informativna služba Nove Srbije

POLITIČKI MARKETING

Prethodni članakGG “Čačak je naš“: Vučić u utorak otvara fabriku koja već godinu dana radi
Sledeći članakPovratak korone u Čačak nakon 23 dana, tri osobe zaražene!

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here