Nova ulica u naselju Obrež, završen krak između Ključke i Ulice Nikole Tesle

3
1607

ČAČAK – U naselju Obrež u Atenici u toku su završni radovi na rekonstrukciji Slobodarske ulice.

Na zahtev meštana ovog kraja, a na inicijativu Grada Čačka ovu investiciju, vrednu šest miliona dinara, je finansirala Vlada Republike Srbije, preko javnog preduzeća “Putevi Srbije”.

Nakon 25 godina stanovnici ovog dela grada su dobili jednu od najlepših saobraćajnica. Za najmlađe sugrađane ovde smo investirali i u novo igralište. Imamo u planu da uradimo još nekoliko saobraćajnica u ovom delu grada, istog kvaliteta kao što je ova – rekao je Todorović.

On je u nastavku obišao i krak saobraćajnice između ulica Nikole Tesle i Ključke, koji prolazi pored firme “Domingo“.

Ova saobraćajnica je značajna za meštane, ali i privrednike koji imaju porodična preduzeća u ovom kraju Čačka, radi kvalitetnijeg i bržeg transporta robe – naveo je on.

I ovo saobraćajnica je koštala je šest miliona dinara.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIvanjičanin “mrtav pijan“ seo za volan BMV-a, pa se zakucao u ogradu kuće u okolini Čačka
Sledeći članakNajlakši put do sticanja znanja i plaćene prakse

3 KOMENTARA

  1. Sta bi sa nastavkom izgradnje cuvene desetke? Stigli su do stare mlekare i ni makac dalje. Sada je tamo haos, a uskom Trnavskom ulicom jure pored vrtica automobili kao da je staza za formulu jedan. Dobo je da do sada niko nije stradao.

  2. Kad vidim ovog Trifunovica na slikama zgadi mi se tekst. Obeca je majci sestoro dece da ce dobiti jedan stan na Obrezu i slagao. I ima obraza da se sepuri, ima li on oca i majku da mu razum daju???

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here