Novi datum “Smakovog“ koncerta na Gradskom trgu u Čačku

10
4566

ČAČAK – Koncert sastava “Smak“ na Gradskom trgu u Čačku pomeren je za jedan dan, pa će umesto 10. septembra, kako je ranije bilo najavljeno, biti održan dan ranije, u petak 9. septembra.

Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Grada Čačka.

Iako je osnivač grupe Radomir Mihailović Točak Čačanin, “Smak“ već 30 godina nije održao koncert u gradu na Moravi. Poslednji je bio početkom devedesetih na Želovom igralištu.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNovih 30 parking mesta u Aveniji 1
Sledeći članakSkoro 150 novozaraženih u Moravičkom okrugu

10 KOMENTARA

  1. Jedan je smak tosu naj bolji umetnici na svojim instrumentima a posebno tocak naj bolji gitarista na balkanu i sire a u sevtu poznatih je u prvih 5 gitarista…

  2. Prijatelju, ne znam čemu to? To su najautentičniji muzičari sa ovih prostora. Bio san u Kragujevcu za Djurdjevdan, biću i u Čačku. Nije mi teško da dodjem iz Kruševca. Da li si svestan da im je ovo možda i poslednji nastup, a u Kragujevcu su svirali kao da su u najboljim godinama.

    • Andor Sabo Jeli!, dali ti Radomira poznaješ? (Gitaristu Svetskog Kalibra) u čije ime pričaš, jer kad mu samo sliku pogledaš, treba pred njim da se pokloniš. PS, po meni, kao obrazovanom školovanom muzičaru-TOČAK-je najbolji, nad najboljima, pa čak i u Svetu…

  3. Kakav Smak kakvi bakrači. Treba pitati Teofila Pančića da li da uopšte podtoje a kamoli da nastupaj, sviraju. Pa on je srpski mozak sa sve. I omiljen među IN populacijom. Fuj.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here