Obrađeno 68 uzoraka iz Moravičkog okruga – svi negativni na koronu

5
1149
Foto: Reuters/Andreas Gebert/File pfoto

ČAČAK – Svih 68 uzoraka osoba iz Moravičkog okruga koji su bili na laboratorijskoj analizi negativni su na prisustvo koronavirusa.

Kako je saopštio Radni tim za sprečavanje širenja epidemije, do kraja dana očekuju se preostali rezultati na uzorke koji su poslati juče.

Tokom dana u laboratoriju “Vatreno oko“ u Beogradu biće poslato 40 novih uzoraka.

U protekla četiri dana potvrđena samo dva slučaja zaraze na ukupno 284 obrađena uzorka.

U Opštoj bolnici Čačak prethodnog dana su bila dva prijema, pa se na infektivnom odeljenju nalazi 12 pacijenata, od kojih je jedan priključen na respirator.

U privremenoj bolnici „plava hala“ smešteno je pet osoba koje su pozitivne na korona virusa.

Radni tim i gradonačelnik apeluju na sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera u cilju sprečavanja širenja bolesti korona-19.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPredsedniku sindikata u Vojsci Srbije zapaljena kuća u Surčinu (FOTO)
Sledeći članakRadovanović: Tvrdnje da je virus oslabio su velika zabluda

5 KOMENTARA

  1. Ja vas ništa ne razumem. Pa juče ste napisali da je primljeno 5 pacijenata na infektivno i da ih je 12 dok jutros pišete da je primljeno 2 pacijenta u poslednja 24 h i da ih je takodje 12? Ko koga bre ovde zeza?

    • Ja ne vidim šta nije jasno. Jučerašnji podaci obuhvatali su 24 sata, dakle petak i subotu i za ta dva dana primljeno je 5 pacijenata. U petak 3 i u subotu 2. Jutrošnji podaci odnose se samo na subotu i lepo piše da su primljena 2 pacijenta. Na odeljenju leži 12 pacijenata. Malo mozga da se uključi.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here