Obradović: Republička izborna komisija pokušava da lažira rezultate referenduma

4
371

ČAČAK – Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je na referendumu o promeni Ustava pobedilo “ne“ u najvećim gradovima Srbije, a Republička izborna komisija (RIК) “o tome ćuti da bi ostavila prostor za lažiranje izbornih rezultata“.

Кako je moguće da je opcija ‘ne’ pobedila u Beogradu i drugim najvećim gradovima u Srbiji gde je najveći broj birača, a da je izgubila u ukupnom skoru? To nije moguće – rekao je Obradović u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, vlast je najpre juče učinila sve da spreči članove referendumskih odbora iz redova opozicije da pristupe biračkim mestima, a zatim su pokušavali “da veštački povećaju glasanje van biračkog mesta i na taj način kradu glasove“.

Svuda tamo gde opozicija nije imala svoje čuvare kutija veštački je povećavana izlaznost i glasanje za ‘da’, što je posebno rađeno u selima i biračkim mestima gde su lažno glasali birači sa Кosova i Metohije kojih zapravo nije ni bilo – rekao je Obadović.

On je istakao da je “vladajući režim počeo da se ljulja“ i da opozicija može da pobedi na sledećim izborima.

Dveri nastavljaju saradnju i ukrupnjavanje sa drugim patriotama i ustavobraniteljima u jedan široki opozicioni Patriotski blok za izbore na svim nivoima – naveo je Obradović.

Izvor: Beta

Prethodni članakTeretno vozilo otkačilo se sa plato-prikolice i sletelo u jezero Međuvršje
Sledeći članakBisenić: Došao je kraj opštoj apatiji, rezultati referenduma su to pokazali!

4 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here