Od 5. do 19. aprila konkurs za upis dece u čačanske vrtiće, mesta ima za 434 mališana

1
786

ČAČAK – U vrtiće na gradskom i seoskom području dveju predškolskih ustanova čiji je osnivač grad Čačak, ove godine biće upisano 434 dece. Konkurs će biti otvoren 5. aprila.

PU “Moje detinjstvo“ upisaće 205 mališana, a PU “Radost“ 229. Roditelji će za upis dece moći da apliciraju preko portala eUprava.

Konkurs se završava 19. aprila, a prema rečima direktorke PU “Moje detinjstvo“ Suzane Simeunović, sredinom maja izaći će preliminarni rtezultati za prijem u obe predškolske ustanove.

Jako je važno da roditelji pogledaju uslove jednog i drugog konkursa, jer obe predškolske ustanove imaju vrtiće na maloj međusobnoj razdaljini i ukoliko iz nekog razloga ne mogu da konkurišu preko portala, roditelji u našim ustanovama mogu podneti zahtev od 10 do 14 sati – rekla je Simenunović.

Pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosti Miroslav Petković naglasio je da roditelji dece koja prvi put konkurišu za upis u vrtić treba da konkurišu u obe predškolske ustanove, kako bi ostvarili subvenciju koju daje grad Čačak.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSa analize stiglo 428 uzoraka iz Moravičkog okruga, raste broj novozaraženih u Čačku
Sledeći članakDr Dabić: Na kovid odeljenjima bolnice u Čačku do sada bio hospitalizovan samo jedan pacijent koji je revakcinisan

1 KOMENTAR

  1. Onaj koji nema vezu premo stranke nemoj da se nada bilo cemu.Jedina svrha je da ostvarite subvencije za privatni vrtic.Ali ako mislite da i tu ima mesta,i tu vam treba debela veza.
    To je Srbija napredna i za svoju decu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here