Ogromne gužve kod naplatne stanice u Preljini

0
673
Foto: RINA

ČAČAK – Saobraćaj na auto-putu “Miloš Veliki“ odvija se usporeno, a kolone su sve do naplatne stanice Preljina, saopštili su “Putevi Srbije“, navodeći da su razlog pojačan intentizet saobraćaja i zadržavanja na kružnom toku Preljina i kroz centar Čačka.

To sve, kako navode, onemogućavaju normalan protok vozila kroz naplatnu stanicu.

Usled spojenih prvomajskih i uskršnjih praznika, na stotine građana uputilo se da pet neradnih dana provede u nekom od turističkih centara u Zapadnoj Srbiji. To je već u popodnevnim satima napravilo ogromne gužve u saobraćaju na autoputu Miloš Veliki, što je uslovilo formiranje kolone na naplatnoj rampi u Preljini dugačke nekoliko kilometara, piše RINA.

Od Beograda do Čačka putovao sam oko sat vremena i sada ovde u Preljini čekam više od 60 minuta. Opet ista situacija kao što se desilo u februaru, za Sretenje. Ovaj put smo krenuli ranije, kako bi izbegli gužvu, ali ništa nije vredelo. Zakovani smo u koloni – rekao je za RINU Ivan Jovanović iz Beograda.

U koloni se nalazi i nekoliko šlepera, a vozila su mahom beogradskih registarskih oznaka. U suprotnom pravcu iz Čačka ka Beogradu jako je mala frekfencija saobraćaja.

“Putevi Srbije“ apeluju na učesnike u saobraćaju za strpljenje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

U “Putevima Srbije“ pojačan intenzitet saobraćaja na ovoj deonici očekuju sve do 4. maja.

Izvor: Morava info, RINA

Prethodni članakBez smrtnih ishoda u bolnici, četiri pacijenta na respiratoru
Sledeći članakSNS Čačak: U nedostatku programa, ideja i podrške građana, jedini argument Dveri laži i izmišljotine

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here