Asfaltirano 750 metara puta u Preljini, u Ljubić polju izgrađena fekalna kanalizacija koja nikad nije postojala

4
362

ČAČAK – U Mesnoj zajednici Preljina, asfaltirana je saobraćajnica pored restorana “Radovanje“, koju meštani ovog dela Preljine nazivaju Stara pruga.

Novac za ovu investiciju je, na zahtev Grada Čačka, obezbidila Vlada RS preko javnog preduzeća “Putevi Srbije“, u iznosu od oko osam miliona dinara.

Put od “Radovanja“ ka firmi “Uniplast“ uvek je bio makadam i “slepa“ ulica. Skoro četiri godine smo rešavali imovinsko pravne odnose. Kada smo uspeli to da završimo, rekonstruisali smo i asfaltirali ovu saobraćajnicu, u dužini od 720 metara, i sada ona izlazi na državni put IB 22. Rekonstrukcija ove saobraćajnice je od velikog značaja za meštane ovog dela grada, koji je veoma naseljen, sa više od 40 domaćinstava – rekao je gradonačelnik Čačka MilunTodorović, koji je obišao radove.

On je posetio i Ljubić polje, gde je urađen deo kanalizacione mreže.

Pre dve godine su nam se obratili građani ovog dela Ljubića iskazavši potrebu za fekalnom kanalizacijom, koja ovde nikada nije postojala. Uradili smo projektnu dokumentaciju, izdvojili 2.100.000 dinara uz budžeta Grada i rešili akutni problem u ovom delu grada, za nekih dvadesetak ljudi koji ovde žive – naveo Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRekordan broj dece letovao u odmaralištu “Ovčar“ u Ulcinju
Sledeći članakFestival evropskog filma od ponedeljka do srede u Kulturnom centru

4 KOMENTARA

  1. A sta su radili vasi predhodnici? Nista. Da su radili I uradili imali bismo razloga da ih spominjemo u pozitivnom kontekstu. Ovako nista, vladali, vladali uglavno sve upropastili i otisli kuci.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here