Pacijent koji je danas preminuo u bolnici dva puta bio negativan na koronavirus

6
3135

ČAČAK – Pacijent S. L. (60) iz Kačulica kod Čačka, koji je danas preminuo u čačanskoj bolnici, dva puta je bio negativan na koronavirus, saznaje Morava info.

Prema našim saznanjima, njegovo stanje je bilo relativno zadovoljavajuće sve do juče, kada je zbog komplikacija morao da bude priključen na mehaničku ventilaciju.

U petak po podne ovom muškarcu je izvađen i treći bris, a rezultati tog testa trebalo bi da budu poznati do kraja današnjeg dana ili najkasnije sutra.

S. L. je, kako su objasnili lekari, imao znake masivne obostrane pneumonije.

Podsetimo, slična stvar se dogodila i sa sindikalnim liderom kompanije “Sloboda“ Draganom Jekića, kod kojeg je teč četvrti test pokazao da je bio kovid pozitivan.

Pre tri dana, u bolnici je preminuo i Čačanin D.Đ. (51), koji je takođe imao tešku upalu pluća, zbog čega se sumnjalo da je inficiran koronavirusom. Prisustvo te zaraze kod njega, međutim, nije potvrđeno.

Izvor. Morava info

Prethodni članakJoš jedan pacijent preminuo u čačanskoj bolnici, sumnja se da je smrt posledica korone
Sledeći članakVeliki Voljeni Vođa po ukusu većine

6 KOMENTARA

  1. Pa, doktori, odmah transportujte ljude u Beograd ili Kragujevac, kod obostranene upale pluca.Sami znate da ovde u Cacku NEMA uslova za lecenje. Ne dozvolite da ljudi zbog toga umiru.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here