Počela podela penzionerskih kartica za popuste, evo gde se mogu preuzeti

2
468
Foto: PIO fond

Penzioneri koji su se prijavili za penzionerske kartice, koje će im od 1. oktobra omogućavati popuste, od danas mogu da ih preuzmu u filijalama PIO fonda, svojim opštinama i mesnim zajednicama.

Direktor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Relja Ognjenović kazao je, nakon uručenja prve penzionerske kartice nove generacije penzionerki Milici Stanimirović iz Beograda, da se do sada za ovu karticu prijavilo više od 730.000 penzionera.

Svi oni koji su se prijavili za ovu karticu putem brojeva svojih mobilnih telefona koje su dostavili dobiće obaveštenje kada i gde mogu da preuzmu svoju karticu – rekao je on.

Ognjenović je naglasio i da će pogodnosti koje će penzionerima uz ovu karticu omogućiti privreda i državne institucije, biti jasno istaknuti na sajtu PIO fonda, ali i putem medija, novina i portala penzioneri će biti pozivani na sve velike akcije koje se nude i biti obaveštavani gde mogu da koriste kartice.

Sve privatne firme, trgovinske radnje, apoteke… imaće jednu nalepnicu na kojoj će biti napisano da su oni partneri penzionerske kartice nove generacije, a o samim popustima penzioneri će se informisati na licu mesta ili preko sajta PIO fonda – kazao je on.

Direktor PIO fonda je najavio i da je u pripremi i aplikacija preko koje će se penzioneri kvartalno, polugodišnje ili godišnje upoznavati o najvećem broju akcija koje će biti sprovedene sa privrednim subjektima sa kojima su potpisani ugovori.

Do sada je država, kako je podsetio, za pogodnosti koje će se nuditi preko penzionerskih kartica, potpisala ugovore sa više od 400 partnera.

Izvor: Tanjug

Prethodni članakKošarkaši Borca u Podgorici, igraju dve utakmice protiv Budućnosti
Sledeći članakPlanska isključenja: Ovaj deo Čačka u utorak sedam sati ostaje bez struje

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here