Počinje kupališna sezona na gradskoj plaži, spuštene ustave na brani

14
1630

ČAČAK – Spuštanjem ustava na brani formirano je jezero na gradskoj plaži, čime su stvoreni uslovi za početak kupališne sezone i u tom delu Sportskog centra “Mladost“.

Potencijalno brojni posetioci ovog popularnog kupališta imaće mogućnost da vrele letnje dane provode rashlađujući se u jezeru.

Zvanično radno vreme gradske plaže je od 10 do 19 časova i u tom intervalu svoj deo posla će obavljati spasilačka i medicinska služba.

Prema navodima iz SC “Mladost“, voda na kupalištu je zadovoljavajućeg kvaliteta i može se koristiti za kupanje i rekreaciju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakUhapšen 20-godišnjak iz Čačka: Pronašli mu 22 paketića i 550 grama marihuane
Sledeći članakŽene na tržištu rada u nepovoljnijem položaju od muškaraca

14 KOMENTARA

  1. Čitam, sa zakašnjenjem, ovaj tekst i komentare i čudim se našim glupostima. Zato molim gradski zavod za zaštitu zdravlja da izvesti javnost Čačka koliko je osoba bilo na pregledu zbog lošeg uticaja vode sa kupališta. Znači ima li zaraženih. Jedino tako se možemo spasiti od uticaja kojekakvih zlonamernih spodoba. Ja se kupam 30 god. Kako sam se doselio na kej.

  2. Seljacima voda sluzi za zalivanje baste,za bacanje starih sporeta,frizidera,skoljki od automobila,uginulih svinja i ostale stoke i da bacaju dinamit i mrezu da hvataju ribu. Kakvo crno kupanje!

  3. E neka si rekao Pero. Svi se nabili u grad i hoće potok. Nema pitoka u gradu, gospodo s opancima. Dosta više. Zamo se žalite. Te hoćemo drvo pa vazduh nam zagađen, voda zagađena. Nama Grebićima sve valja. Kome ne valja neka ide tamo gde mu valja. I tačka više.

  4. Ništa čistije nije ni na Adi ni na Štrandu ! Ovi džovani neka obuku svoje kondure i neka idu nazad na neki dragačevski potok sa koga su i došli

    • Bravo za komentar s tim sto nemam nista protiv dragacevaca ni bilo kog drugog porekla ljudi, delim ljude iskljucivo na dobre i lose

  5. Budalastog li komentara. Verovatno je trebao da bude satiričan. Ali je totalno glup. Bolje se ne javljati nego lupetati. A za plažu, neka se odluči ko hoće. Slobodan pristup. Voda nije nimalo lošija od ostalih voda u Srbiji. Pa se u svakoj kupaju.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here