Popović (Zavetnici): Zašto se rupe na čačanskim ulicama popunjavaju behatonom?

11
1105

ČAČAK – Član Gradskog odbora stranke Zavetnici u Čačku Dušan Popović oglasio se saopštenjem povodom stanja u kom se nalaze čačanske ulice.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradska vlast u Čačku je rešila da privuče što veći broj turista ove godine, veliki doprinos su donele ulice grada Čačka, koje podsećaju na ulice starog Rima. Kocke po ulicama, gde je nekad bio asfalt daju posebnu notu i čar ovom gradu. Da ne budu identične ulice kao u starom Rimu, pobrinule su se šahte na svakih dest metara, što je idealno za nindža kornjače.

Rupe i uvale po ulicama su planski napravljene, ne da bi nervirale vozače i da bi oštetili svoja vozila, već je u pitanju humanost za životinje i ptice, koje bi posle kiše, nalazile vodu koja bi se zadržala u toj uvali ili rupi na ulici. Ni turisti željni adrenalina neće biti uskraćeni takvog sadržaja, za to su zaduženi u službi JKP “Komunalac“, gde pojedine ulice pored puta poseduju travu koja dostiže preko 1,5m, da bi uključivanje na ulicu bilo kao igrati ruski rulet.

Šta se dešava sa ulicama grada? Zašto se ne asfaltiraju ulice, nego se rupe popunjavaju behatonom? Zašto je 90% ulica grada sa oštećenjima, jel potrebno postavljati veliki broj šahti na malom rastojanju? Ko je zadužen za održavanje puteva i ko je odgovoran za loš kvalitet puteva?

Dušan Popović, GO Zavetnici Čačak

Prethodni članakOdličan nastup Čačana na državnom finalu Sportskih igara mladih, tri ekipe putuju u Split
Sledeći članakBlagi porast broja novozaraženih u Moravičkom okrugu

11 KOMENTARA

  1. Na baš ovakvom mestu,mi spala tablica sa kola,oko 30 metara udaljenosti dežura policajac,odmah automatski piše kaznu 10 hiljada,5 hiljada ako se plati za 8 dana,policajac ne želi da mu donesem tablicu,znajući da mi je baš tu spala,jer sam krenuo oko 100 metara,udaljen od tog behatona,rupe a tabla je bila na polasku..

  2. Očigledno da botovima sns-a odgovaraju rupe na ulicama grada ,svaki komentar je upućen protiv osobe koja je saopštenjem iznela problem građana ,a niko da kaže ,ulice su nam katastrofa ,nego ovaj je ovakav ,oni su ovakvi . Kažite vašim šefovima koji su vam naredili da napadate ljude koji iznose probleme ,da odvoje novac i da okrpe ulice ,ali asfaltom ,a ne Milunovim kockama.

  3. Ovaj Zavetnik baš deluje inteligentno. Uliva poverenje. A rupe na ulicama ćemo popuniti. Ako neće ova vlast onda će Zavetnici kad dođu na vlast. Za jedno 50 god. Šta fali behatonu?

  4. Crni Dušane al se nalupeta. Čoveče, jesi li pročitao ovo saopštenje. Ako jesi povuci ga, izvini se čitaocima. Reci da si bio pijan, pospan i sl. Da ne mislimo da si, neću reći, kakav. Ipak sam kulturam.

  5. Ovaj kao da je pao sa Marsa. Treba pažljivo pročitati ovo saopštenje. I smejati se. Hahaha. Lako ćemo brajko sa rupama na putevima. A šta ćemo sa rupama u glavama.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here