Potpisan protokol o saradnji turističkih organizacija Čačka i Trebinja

4
648

ČAČAK – U zgradi Gradske uprave Čačka potpisan je protokol o saradnji turističkih organizacija Čačka i Trebinja. Potpisivanju protokola prisustvovali su direktor Turističke organizacije Čačka Vojin Jakovljević i direktorka Turističke organizacije Trebinja Mirjana Putica.

Potpisivanju protokola prisustvovali su, pored predstavnika Turističkih organizacija, i zamenik gradonačelnika Čačka Vladan Milić, zamenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković, načelnik Odeljenja za turizam, poljoprivredu i preduzetništvo Bojan Vučurević.

Protokol je potpisan sa ciljem unapređenja saradnje u oblasti turizma, saradnje na projektima, zajedničke turističke promocije i zajedničkog nastupa na međunarodnim i domaćim sajmovima turizma. Cilj je i bolja povezanost predstavnika turističke privrede, a regionalna saradnja se može odraziti pozitvno i na privredu, kulturu, sport i druge oblasti. Protokol predviđa, da se uspostavljanjem saradnje, prošire i razmene znanja i pozitivna iskustva u poslovanju turističkih organizacija i privrednih subjekata oba grada. Uvereni smo da će saradnja doprineti pozitivnim efektima u oblasti turizma i uticati na privredni razvoj – navedeno je u zajedničkom saopštenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVučić: Mladima od 16 do 30 godina još 100 evra krajem maja ili početkom juna
Sledeći članakAkademija Oxford organizuje pripremnu nastavu za polaganje male mature

4 KOMENTARA

  1. Šta će prestonica kulture predataviti Trebinju koji to zaista jeste – Milunov bioskop, poneka izložba u galeriji Nadeždinoj, davanje krvi u Domu Kulture, roštilj u Caru, čorba u Mladosti.. E moj Milune, kako radiš, tako i žanješ, na nulu ćeš nas dovesti.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here