Potpisani dres Bogdana Bogdanovića na trećoj humanitarnoj aukciji kafea “Žoc“

0
441

ČAČAK – Čačanski kafe “Žoc“, koji je poneo ime po najtrofejnijem treneru Evrope i aktuelnom treneru Partizana Željku Obradoviću, organizuje treću humanitarnu aukciju. Nakon jedne potpisane Žocove slike koja je nastala na (canvas) slikarskom platnu, a rad je autora Vladice Milovanovića Vlajsa i dresa reprezentativca Darka Lazovića, koji su potpisali naši “orlovi“, na humanitarnoj aukciji je i potpisan dres Bogdana Bogdanovića iz Atlante.

Vlasnici čačanskog kafea “Žoc“ žele da novac prikupljen na trećoj aukciji ponovo doniraju za lečenje devojčice Nađe Đerović, koja boluje od cerebralne paralize.

Suvlasnici Aleksandar Denić, Nedeljko Mandić, Milorad Vesković i Dragan Biska Albić dobili su dres reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića, koji je takođe potpisan.

Da podsetimo, humanitarna aukcija, potpisane slike Željka Obradovića kupljena je za 195.110 dinara. Novac je otišao za lečenje četvorogodišnje Čačanke Nađe Đerović koja boluje od cerebralne paralize. Nađina mama Milica i porodica Đerović na poklon su dobili i samu sliku.

Svi koji su u mogućnosti Nađi mogu pomoći slanjem SMS poruke 946 na 3030.

I ova aukcija realizuje se preko portala Limundo humanitarne akcije gde eventualno možete dati svoju ponudu.

Izvor: Kablarnet/Đ. Mečanin

Prethodni članakProfesor Medicinskog fakulteta podneo krivične prijave protiv Brnabićke i Ružića zbog katastrofalne epidemijske situacije
Sledeći članakObradović: Vreme za dijalog je iscurilo, idemo li na izbore ili na ulicu?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here