Poznato kojih će još šest proizvoda pojeftiniti

0
373

Lista 20 vrsta proizvoda čija je cena snižena u okviru akcije „Bolja cena“ uskoro bi trebalo da bude proširena za minimum još 10.

Kako piše portal N1, nova lista još nije u potpunosti precizirana, ali je izvesno da će na njoj biti ulje, margarin, keks, šljive, pašteta i sapun.

Cene 20 vrsta proizvoda snižene su do kraja godine, u više od 10 trgovinskih lanaca.

Akcija, koja je dogovorena na relaciji Vlada Srbije – trgovinske kompanije, biće, prema najavama, proširena tako što će se na listu dodati još 10 do 15 vrsta proizvoda.

Prema informacijama portala N1, na novoj listi će se naći još neka vrsta povrća, pored krompira, koji je već na spisku.

Podsetimo, na listi 20 vrsta proizvoda čija je cena snižena od 13. septembra do kraja godine nalaze se: mleko, jogurt, beli sir u kriškama, jabuke, krompir, testenina, piletina (celo pile), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečje pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, deterdžent za pranje veša.

U akciji „Bolja cena“ učestvuju kompanije Delez Srbije, Merkator S, DTL sa svim svojim članicama, LIDL Srbija, Univereksport, DIS, Metro, Domaća trgovina – Aroma, Aman i Gomex.

Izvor: N1

Prethodni članakVulina smenjuju sa mesta direktora BIA?
Sledeći članakParizer u četvrt hleba, malo majoneza

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here