Predstavljeno idejno rešenje i projekat za izgradnju parka u Atenici (FOTO, VIDEO)

8
2890

ČAČAK – Grad Čačak predstavio je idejno rešenje i projekat za izgradnju parkovske zone u neposrednoj blizini Crkve Svete velikomučenice Marine u Atenici.

Kako je navedeno, ovaj deo Atenice će nakon sezone godišnjih odmora dobiti park koji će zaokružiti postojeću celinu u tom delu grada. U neposrednoj blizini parka već se nalaze vrtić, osnovna škola, sportska dvorana, mini tržni centar…

Crkva u Atenici je mesto okupljanja velikog broja stanovnika ovog prigradskog naselja. Planirano je da se urede šetačke staze, zelene površine, postavi mobilijar, a ujdeno i opremi sadržaj za naše najmlađe. Ceo prostor će biti obogaćen fontanom. Uređenjem parkovskog dela ovaj kompleks će postati izvanredan kutak za boravak u prirodi, koji će biti veoma privlačan za posetioce svih generacija – navedeno je u saopštenju kabineta gradonačelnika Čačka.

Pogledajte i video animaciju izgleda budućeg parkovskog prostora:

Izvor: Morava info

Prethodni članakSNS Čačak: Nastavićemo da radimo i gradimo, bojkot izgovor za nerad
Sledeći članakSPS u MZ Lugovi: Naši odbornički kandidati su časni, pošteni i nekompromitovani ljudi

8 KOMENTARA

  1. Stvarno bi bio red da se napravi jos neki reonski park, ovo izgleda lepo. Ovako nesto moze da se napravi i u Konjevicima ,Aveniji, na Alvadzinici gde bas nema zelenila

    • Hoće, hoće. Ima samo parkovi da niču. E, nećemo pod ovima imati ni ovo malo parkova. Kod železničke stanice su već smanjili park.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here