Preminuo Čačanin, jedan od čelnih ljudi FK Metalac iz Gornjeg Milanovca

2
4672

ČAČAK, GORNJI MILANOVAC – U Beogradu je posle duge i teške bolesti preminuo četvrdesetogodišnji Čačanin Aleksandar Simović.

Agenciji MNA je potvrđeno da se Simović više meseci lečio u Beogradu, da je poslednjih desetak dana proveo na respiratoru, ali da postoji sumnja i da je oboleo od korona virusa.

Preminuo je pre dva dana, na svoj 40. rođendan.

Fudbalski klub Metalac iz Gornjeg Milanovca, objavio je danas da je “otišao Sale tiho i mirno, baš onako kako je i živeo”.

Simović je na mestu sekretara tog kluba proveo nešto više od četiri godine, za kratko vreme postao jedan od “stubova kluba”, dostojanstveno reprezentujući profesiju kojom se bavio i klub za koji je radio.

Pored angažmana u FK Metalac bavio se i streljaštvom, kao sudija u tom sportu, a bio je član i SD “Predrag Jeftić – Škepo”, sve sa diplomom Fakulteta bezbednosti.

U klubu ističu i da im teško pada činjenica da se od Saleta nisu mogli oprostiti na odgovarajući način, obzirom da je sahranjen u krugu najuže porodice, zbog policijskog časa i vanrednog stanje koje je na snazi.

Izvor: MNA

Prethodni članakSedamdesetrogodišnji muškarac sedma žrtva kovida-19 u Čačku
Sledeći članakJoš četiri osobe iz Čačka obolele od koronavirusa

2 KOMENTARA

  1. Naj bolji čovek na svetu,hrabar i u naj težim situacijama sa osmehom na licu.Uvek je bio tu uz mene a sada sam ja uz njega.❤️

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here