Pri kraju asfaltiranje ulice koja vodi do budućeg akva kompeksa “Cvetnjak“

10
4858

ČAČAK – U Košutnjaku su u toku završni radovi na asfaltiranju Ulice 439, koja vodi ka čuvenom čačanskom kupališu “Cvetnjak“ na Moravi.

Sredstva u iznosu od 26 miliona dinara, na zahtev Grada Čačka, obezbedila je Vlada RS, preko preduzeća “Putevi Srbije“.

Saobraćajnica je dužine 800 metara i širine četiri i po metra, a postavljena su dva sloja asfalta. Nakon asfaltiranja biće urađene bankine, kao i odbojna, odnosno zaštitna ograda, u dužini od 900 metara, sa leve strane saobraćajnice, pored reke Lupnjače. Ona je veoma značajna radi sigurnosti i pešaka, ali i vozila, koja saobraćaju ovom ulicom – rekao je gradionačelnik Čačka Milun Todorović.

Ulica 439 vodi do velikog ugostiteljskog kompleksa na otvorenom, kupališta “Cvetnjak, sa velikim brojem sadržaja za decu i odrasle, a čiji se završetak očekuje za desetak dana.

Prema najavi gradonačelnika Todorovića, već na proleće je planiran završetak bedema od Ulice Ilije Garašanina do ovog dela “Košutnjaka“, sa mobilijarima i rasvetom, koji će spajiti Gradsku plažu sa ovim delom grada.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMomirović objavio kojih 20 proizvoda od srede imaju nižu cenu
Sledeći članakGrujičić: Brza hrana ne bi trebalo da postoji blizu škola

10 KOMENTARA

  1. Sirina 2,60 debljina 3 cm a naplaceno u fullu, Cacani probudite se lokalna vlast godisnje potrosi kroz budzet samo 50 miliona evra. Gde taj silni novac zavrsava?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here