Priređena svečanost u čast 144 čačanskih vukovaca

1
1155

ČAČAK – Svršeni čačanski osnovci i srednjoškolci, njih 144, koji su kroz školovanje imali sve petice i zaslužili titulu vukovca, dobili su prigodne poklone na svečanosti koju koju je u njihovu čast u Muzičkoj školi “Dr Vojislav Vučković“ organizovao gradonačelnik Milun Todorović.

U srednjim školama u Čačku ove godine bilo je 43 vukovaca, a iz osnovnih sa svim peticama je godinu završio 101 đak. Od 144 vukovca, 16 su đaci generacije.

Kao poklon za uspešno završeno školovanje, osnovci od lokalne samouprave dobijaju besplatno letovanje u odmaralištu u Ulcinju, a srednjoškolci ekskurziju u avgustu u Budimpeštu, Bratislavu, Prag i Beč. I jedni i drugi, za letnju sezonu, imaće besplatne ulaznice za bazene SC “Mladost“.

Želim vam da budete kakvi ste i do sada bili, odgovorni, vredni i vaspitani. Da poštujete svoje roditelje, jer je njihova zasluga uvek najveća. Da u nastavku školovanja postižete isto ovako sjajne rezultate. Budite ponosni na sebe i verujte u sebe, samo sa takvim znanjem i vaspitanjem možete da očekujete ono što zaslužujete, a to su sjajne karijere. Želim da znate da Grad Čačak uvek računa na vas i da vi možete uvek da se oslonite na svoj rodni grad – poručio je gradonačelnik Todorović najuspešnijim učenicima.

On se zahvalio njihovom nastavnicima, profesorima i roditeljima, koji su, kako je rekao, zaslužni za njihove odlične rezultate.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNovi most na putu Mrčajevci – Mršinci neće moći da bude izgrađen za manje od godinu i po dana
Sledeći članakOdržan prvi “Protest protiv nasilja“ u Čačku (FOTO GALERIJA)

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here