Prvi “Čakvatlon“ u četvrtak na gradskim bazenima i atletskoj stazi

0
357

ČAČAK – U organizaciji Triatlon tima “Borac“ Sportskog centra “Mladost“, u četvrtak će se sa početkom u 19 časova na gradskom bazenu i atletskom stadionu održati prvi čačanski Akvatlon. Takmičenje u plivanju i trčanju je promotivnog karaktera prilagođeno svim uzrastima i novou fizičke spremnosti učesnika.

Planirano je da se takmičenje održi u dve uzrasne kategorije. Trka za decu do 15 godina starosti obuhvata 25 metara plivanja + jedan krug trčanja na atletskoj stazi. U drugoj kategoriji preko 15 godina starosti, takmičari će plivati 50 metara + dva kruga trčanja na atletskoj stazi.

Pravila ovog atraktivnog takmičenja su da takmičari nakon zadatog preplivavanja trče do svog startnog broja gde ostavljaju plivačku opremu, obuvaju patike i oblače majicu, prolaze kroz kapiju između bazena i atletske staze i trče predviđenu distancu.

Za ovo promotivno takmičenje nema plaćanja kotizacije, a prijave su na biletarnici gradskog bazena do četvrtka 24. avgusta do 18:30 časova. Svi učesnici koji završe trku dobijaju medalje, dok su za tri prvoplasirana u obe kategorije predviđene prigodne nagrade.

Triatlon tim “Borac“ i Sportski centar “Mladost“ pozivaju sve zainteresovane da podrže ovu sportsku ideju kao učesnici ili navijači. Sve bliže informacije možete dobiti na brojeve telefona 069/769869 i 064/5344654 – navodi se u saopštenju organizatora.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMladi centar iz Gornjeg Milanovca odlazi iz Zvezde, poznati koledž sledeća destinacija
Sledeći članakDarko Talić: Uzbuđeni smo zbog nove sezone, možemo da napravimo iskorak

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here