Razmatra se da nastava od 1. septembra bude onlajn

1
1060
Foto: MNA/Novak Lukić

Republički krizni štab za suzbijanje kovida-19 trebalo bi narednih dana da razmatra mogućnost da od septembra đaci, umesto u školske klupe, ponovo sednu pred ekrane televizora i računara, odnosno da nastava bude organizovana onlajn, piše “Politika“.

Ministar prosvete Mladen Šarčević navodi da sa svojim timom uveliko diskutuje o mogućem uvođenju onlajn nastave od 1. septembra.

Bilo bi, kako ocenjuje, pošteno da Ministarstvo prosvete potpuno spremi i tu opciju, jer ima dobru platformu i uslove da ponovo pokrene časove od kuće.

Izvor: Politika

Prethodni članakDr Mihailo Luković u petak ponovo preuzima rukovođenje Kriznim štabom u Čačku
Sledeći članakKompanija “Forverk“ raspisala konkurs za zapošljavanje 42 radnika

1 KOMENTAR

  1. Skandalozno…
    Dva meseca pre pocetka skolske godine ministar zna da ce nastava biti online.Logicno bi bilo da to kako ce izgledati početak skolske godine bude odluceno nakon procene epidemioloske situacije u julu i avgustu,zar ne?Ali ,ocigledno je da ministar zna najbolje…Ako ostane tako ,teska nas vremena čekaju jer nastava online je sve osim nastave,to je pre svega jedna losa imitacija škole u kojo gube svi,deca naročito.
    Roditelji i kolege nastavnici,imali ste priliku da vidite kako je sve to izgledalo i koliko je mučno bilo,stoga dignite glas protiv terora koji svi trpimo.Upropastice nam decu i kako vreme bude odmicalo bice nam sve teze da ih vratimo pravom putu-obrazovanju i argumentu da im sve mogu uzeti -osim znanja !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here