Rekonstruisano 2.500 metara puta u Lipnici

7
347

ČAČAK – U Lipnici je završena rekonstrukcija puta dužine 2.500 i širine četiri metra za šta je vlada preko Javnog preduzeća Putevi Srbije izdvojila 18 miliona dinara.

Obilazeći Lipnicu, gradonačelnik Čačka Milun Todorović je izjavio da će asfaltirana saobraćajnica biti od velikog značaja za meštane koji se prvenstveno bave voćarstvom.

Ono sa čim dosta kubure jeste navodnjavanje i time ćemo se baviti naredne godine. Uradićemo projektnu dokumentaciju i zajedno sa poljoprvrednicima dovesti vodu za navodnjavanje – izjavio je on.

Prema njegovim rečima, do kraja ove građevinske sezone, radiiće se svi putni pravci, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Imamo 11 saobraćajnica na seoskom koje treba da završimo do kraja godine, a nastavićemo i narednih godina tamo gde je gusto naseljeno. Učinićemo sve da svako selo dobije asfalt gde ima meštana, mladih, dece, ima dosta potreba, ali radićemo prema prioritetima – naglasio je Todorović.

Meštatin sela Lipnice Nenad Šićević kaže da je rekonstruisani put bio u veoma lošem stanju.

Bilo je dosta rupa, ljudi su cepali gume, dolazilo je do havarija. Obećali su, ispunili i hvala im – naglasio je Šićević.

Izvor: MNA

Prethodni članakRadojki (70) komšije zazidale prozore, morala da se preseli u selo
Sledeći članakPrimamljivi popusti u knjižari “Reči“ do kraja oktobra

7 KOMENTARA

  1. Pojedine ulice u gradu su u strašnom stanju moralo bi barem da se okrpe, a put kroz sela Mršince i Goričane još malo pa će biti neprohodan. Gospodine gradonačelniče mandati prolaze, a vi i dalje striktno po principu ličnih poznanstava i dilova radite?

  2. Gradska vlast je u proslom mandatu potrosila ni manje ni vise nego 130 miliona evra ! Gde ti silni novci zavrsise? Sigurno nisu na asfaltu gde se nemogu dva vozila mimoici!?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here