Restoran “Brown“ proslavio prvi rođendan

1
2151

ČAČAK – Čačanski restoran “Brown“ godišnjicu uspešnog rada. Za prvih godinu dana restoran se etablirao kao jedan od najprestižnijih u Čačku, ali i u ovom delu Srbije.

braun-3

Za razliku od uobičajene gastronomske ponude čačanskog kraja, na meniju restorana “Brown“ nalaze se, pored ostalog, i specijaliteti anglo-saksonske kuhinje. Originalni recepti sočnih odrezaka, bifteka, burgera, rebaraca u slatko-slanom umaku, testenina i salata na sasvim novi način, samo je deo restoranske ponude u Zapadnoj Srbiji.

Nakon slasnog slanog obroka nepca možete počastiti i dezertima. Američke palačinke sa prelivom, vafle, suflei i nezaobilazni čiz kejk.

braun-2

Otvaranjem restorana želeli smo da ponudimo nešto drugačije gostima koji su navikli na tradicionalne specijalitete našeg kraja. Ispotavilo se da je pun pogodak imati u ponudi i hranu koja odiše duhom Njujorka, Londona ili Beograda. Znak da smo uradili pravu stvar je i podatak da nam se stalni gosti uvek vraćaju i da se broj novih ljubitelja dobrog zalogaja, uvek povećava – ističe vlasnik restorana Aleksandar S. Marković.

Pored redovnih gostiju iz Čačka i okolnih gradova, ovde dolaze i putnici namernici koji naproputovanju ka turističkim destinacijama svraćaju sa namerom da degustiraju američke specijalitete. Iako na meniju preovladava ponuda koju smo upoznali kroz američke filmove, i gastronomi kojima su dragi i tradicionalni recepti ovde mogu naručiti specijalitete po svom ukusu, poput seoske svinjetine ili aromatičnih ćevapa.

braun-1

 

Hrana u “Braunu“ je sjajna, neobična, nova i, što je najvažnije, uvek sveža. Kada nekoga želite da odvedete na ručak, a da to nije pečenje ili roštilj, ovde dođite. Preporučujem rebarca u fenomenalnom sosu, neku od salata i aromatični krompir. Jedina zamerka su ogromne porcije – kaže gošća restorana Milka Adžemović.

Kolači su fenomenalni, čiz kejk i sufle kakav nikada nisam probala, vidi se dasu recepti posve drugačiji nego u poslastičarnicama, cene su pristupačne, a usluga je vrhunska. Ja sam sada već stalni gost – navodi Mileva Vasilić.

braun-4

Godišnjicu rada restoran “Brown“ obeležava u znaku stalnog interesovanja i posećenosti gostiju kojih je za ovih godinu dana bilo preko 300 hiljada. Menadžer restorana Vlade Mirkovski ističe da brojke obavezuju tako da hranai usluga moraju ostati vrhunski.

Kuriozitet je i da je postavku menija napravio tim od četiri vrhunska beogradska kuvara koji rade za najeminentnije prestoničke restorane i u čijim kulinarskim remek delima uživaju, između ostalih, i domaći i strani državnici i diplomate. Čačak je sada na mapi vrhunske i raznovrsne kulinarske ponude Srbije – zadovoljno poručuju iz restorana “Brown“.

PR tekst

1 KOMENTAR

PRE SLANJA KOMENTARA, MOLOMO VAS DA OBRATITE PAŽNJU NA SLEDEĆE UPUTSTVO:
Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Portal Morava info zadržava pravo da, ukoliko ih proceni kao neumesne, skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Portal Morava info nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera, i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

OSTAVITE ODGOVOR