Sadnica “čačanske lepotice“ ispod Vučićevog prozora

4
603
Foto: Miloš Miškov/Beta

Predstavnici DS ostavili su u parku ispreg zgrade Predsedništva sadnicu šljive uz poruku da će “bez korenitih promena“ na izborima u državi ostati samo toliko građana da svi stanu pod jednu šljivu.

Kako su naveli, „zbog naprednjačkog režima ljudi masovno odlaze“ iz Srbije.

Predsednik Izvršnog odbora DS Srđan Milivojević probao je da sadnicu sorte “čačanska lepotica“, iz mesta Konjuh kod Kruševca, ostavi na pisarnici zgrade, ali mu obezbeđenje nije dozvolilo uz objašnjenje da je to moguće uraditi samo sa pismom, dok se pokloni predaju “prilikom zvaničnih poseta delegacija“.

Eto, videli ste da Vučić ne želi poklon građana. Posle izbora Vučić i mnogi drugi iz vlasti moraće da zasade drveće tamo gde su iskrčili šume zbog svojih interesa. Mi namerno nećemo zasaditi ‘čačansku lepoticu’ jer želimo da to on učini kako bi bio u treningu za ono što ga čeka, a i da napokon nešto lično uradi u životu – rekao je Milivojević novinarima.

Izvor: Beta

Prethodni članakTiodorović: Evo kada će u Srbiji prestati da se objavljuju korona brojke na dnevnom nivou
Sledeći članakPrevrnuo se kamion na autoputu “Miloš Veliki“, krompir se rasuo po kolovozu

4 KOMENTARA

  1. Nije sreće da je ovaj Srđan shvati da je njegovo prošlo. Džabe godinama smišlja neke performanse. I pretnje. Ali šta da radi dokon čovek. Nije interesantan ni bitan. Jedino tako će se čuti da postoji. Bedno.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here