Saobraćaj na punktu u Preljini normalizovan tek posle 18 sati

4
1396

ČAČAK – Saobraćaj na naplatnoj stanici u Preljini normalizovan je tek posle 18 sati kada je počela zabrana kretanja koja je na snazi do subote u 5 ujutru.

Policija je nešto pre 18 časova na kružnom toku u Preljini povremeno zaustavljala saobraćaj na Ibarskoj magistrali iz pravca Gornjeg Milanovca kako bi ubrzala prolazak vozila koja izlaze sa auto-puta.

Tokom popodneva usled velikog priliva vozila u Preljini su se stvorile gužve, a na naplatnoj stanici se čekalo pola sata.

Pojačan saobraćaj zabeležen je na obilaznici oko Čačka, a jedan broj građana nije uspeo da stigne do svojih odredišta pre početka zabrane kretanja.

Izvor: MNA

Prethodni članakBolnica i Dom zdravlja od EU dobili mobilne kontejnere koji će služiti kao prijemno-trijažne ambulante
Sledeći članakDva prijema na infektivno odeljenje, jedan pacijent prebačen na kliniku u Beogradu

4 KOMENTARA

  1. Ne treba strozije mere samo zabrana
    napustanja prebivalista.kao Hrvati i Slovenci.ne Mozes da napustis beograd.i to je to.a zabrana kretanja ne treba.trebala je da bude od srede do ponedeljka zabrana napuštanja prebivališta.zabrana kretanja nije dobra.ne donosi nista.

  2. Valjda je sad jasno zašto su mere morale da se uvedu, možda još i strožije! Jasno je da kod dobrog dela našeg naroda nema trunke odgovornosti, kako kućne tako ni društvene. Evo u Zlatiborskom okrugu ne mogu da se oporave od Uskrsa, a šta ih čeka posle ovog vikenda ko zna.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here