Saslušan muž trudnice koja je pokušala da se ubije: Zatekao sam je pokrivenu ćebetom kako jauče

1
1139

ČAČAK – Vanbračni suprug Čačanke koja je u devetom mesecu trudnoće htela da okonča život rekao policiji da je pijan legao da spava, a kada se probudio žene nije bilo.

Trudnica iz okoline Čačka, koja je u subotu ujutro pokušala suicid, nije životno ugrožena, njena devetomesečna trudnoća je stabilna, a plastični hirurzi na ginekologiji UKC Kragujevac saniraju njene opekotine. Dok se ona oporavlja istraga se suočava sa brojnim nelogičnostima, počev od načina na koji je pokušala sebi da oduzme život, pa do toga gde je provela noć i jutro uoči pokušaja samoubistva.

Kako prenose mediji, vanbračni suprug nesrećne žene dva puta je ispitan pred nadležnim organima i rekao je da je kobnog jutra zatekao ženu prekrivenu ćebetom kako jauče.

Veče pre incidenta ja sam došao kući kasno s posla, bio sam pijan. Ženu sam zatekao u sobi kako gleda TV. Ubrzo sam legao da spavam i probudio sam se sutradan u 6.30 sati – navodno je ispričao suprug trudnice u istrazi.

Kako je dalje naveo, kada se probudio supruga nije bila u kući.

Krenuo sam da je tražim i zatekao sam je u pomoćnom objektu pored kuće, u mlekari. Bila je prekrivena ćebetom i vrištala je. Pošto je u devetom mesecu, mislio sam da se porađa, pa sam pozvao Hitnu pomoć. Kada su lekari stigli i otkrili ćebe, videli su da ona nema donji deo trenerke – ispričao je suprug policajcima i naglasio da on ne zna gde mu je žena provela tu noć.

Izvor kaže i da je, pošto je Hitna pomoć odvezla trudnicu, njen suprug kasnije u toku tog dana pozvao policiju, rekavši da je na strnjištu, par stotina metara od kuće, pronašao kantu s gorivom i tragove paljevine.

Na licu mesta smo zatekli i donji deo trenerke, takođe nagoreo. Prema onome što smo videli, nema sumnje da je žena i na ovom mestu pokušala spaljivanje, ali verovatno neuspešno – kaže izvor iz policije.

Međutim, prema prirodi opekotina na telu nesrećne žene istražitelji i dalje smatraju da su one nastale od vrele tečnosti, u šta su uvereni i lekari. Podsećamo, policija je tokom uviđaja u kući supružnika, na šporetu „smederevcu“ zatekla poveći prazan lonac, a trudnica je policiji rekla da se posula benzinom i zapalila.

Kako pišu mediji, nesrećna trudnica je pre pokušaja samoubistva ostavila oproštajno pismo, a u izjavi policiji ona nijednog trenutka nije dala osnov sumnji da je trpela nasilje, što u konkretnom slučaju znači da nema krivičnog dela. Podsetimo, rođaka trudnice je ispričala da je ona imala mučan život, najpre sa prvim suprugom, a potom i sa drugim, koji je alkoholičar.

Sumnjam da je ona ovo uradila jer nije mogla više da trpi maltretiranje. Inače, dok je bila s prvim mužem, prakrtično je živela u divljini, u drvenoj kućici (katunu) i čuvala goveda. Bila je daleko od civilizacije – kaže rođaka.

Izvor: Kurir

Prethodni članakČudesna Neda Arnerić: Predavanje u Domu kulture posvećeno velikoj glumici
Sledeći članakSrbija ove godine izvezla malina u vrednosti 300 miliona evra

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here