Sindikat obrazovanja Čačka odlučuje o potpunoj obustavi rada u čačanskim školama, večeras paljenje sveća na Gradskom trgu

8
3242

ČAČAK – Sindikat obrazovanja Čačak (SOČ) organizovaće večeras u 19:45 paljenje sveća na Gradskom trgu u Čačku povodom tragedije koja se dogodila u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar“.

Tom prilikom održaće se minut ćutanja u čast ubijenih učenika te vračarske osnovne škole.

Sindikat obrazovanja Čačak danas će odlučivati i o eventualnoj potpunoj obustavi rada u školama u kojoj je ova sindikalna organizacija većinska.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTokom prvomajskih praznika policija u Čačku zaustavila 40 pijanih vozača
Sledeći članakViše javno tužilaštvo: Ocu određeno zadržavanje, dečak nije krivično odgovoran

8 KOMENTARA

  1. Ne da ih čuvaju ali ni da negativno utiču na njih. Kao što rade. Treba samo videti i čuti neke od njih pa zaključiti zašto su nam deca takva. Ne znam kakvi su u ostalim gradovima ali ovi naši, u Čačku, su sve samo ne dobri prosvetni radnici.

    • A šta biste vi? Da vam prosvetari čuvaju decu,da ispunjavaju vaše bolesne ambicije i poklanjaju ocene,kako biste se hvalili familiji da vam je dete odlično, i da vam oni budu krivi za vače nevaspitanje koje usađujete deci?

  2. Malo li su deca gubila nastave, pa sada treba još. Doduše kakva je nastava i kakvo je društvo, možda je najbolje da se trajno ukine školstvo. Diplome se ionako kupuju kao na pijaci.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here