Srpski festival svetske muzike u Milanovcu: Zvonko Bogdan, Nikola Vranjković, 357, Tom R. Band…

0
776

GORNJI MILANOVAC – Srpski festival svetske muzike, četrnaesti po redu, održaće se od 20. do 25. aprila u Gornjem Milanovcu. Reč je o manifestaciji međunarodnog karaktera, koja se i ove godine realizuje u okviru obeležavanja Dana opštine.

Najveći deo programa posetioci će moći da prate na Trgu kneza Mihaila, a večernji nastupi biće organizovani u “Pabu 1859“.

Manifestaciju će u velikoj sali Kulturnog centra,otvoriti muzičko-scenski igrokaz “Kafana na Kovid Balkanu“. Organizatori su se pobrinuli da sadržajan program zadovolji najrazličitije muzičke ukuse. Centralni događaji održaće se za vikend 23. i 24. aprila, kada opština Gornji Milanovac praznuje svoj dan.

Rane popodnevne sate u subotu obeležiće sportski program, a potom koncert benda iz Norveške (Tom R. Bend). Koncert Zvonka Bogdana i tamburaša, planiran je za večernje sate. Nastup Zvonka Bogdana, nastupom će najaviti Gradski pop-hor.

Nedelja je rezervisana za ljubitelje rokenrola, kada će zajedno sa gostima iz inostranstva nastupiti i bendovi iz Srbije (Trond Y.G Friends, 357, Nikola Vranjković).

Poslednjeg dana festivala, 25. aprila, u velikoj sali Kulturnog centra biće organizovan koncert najlepših srpskih pesama u izvedbi Alaksandra Smrekića i njegovog orkestra.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDomaćinstva u Srbiji prošle godine imala veće izdatke od prihoda
Sledeći članakNema više kovid odeljenja u čačanskoj bolnici, u svakom bloku opredeljena soba za izolaciju

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here