SSP predložio da Zdravko Ponoš bude predsednički kandidat opozicije

14
489
Zdravko Ponoš

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas predložio je Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata opozicije na izborima koji slede.

Na Glavnom odboru stranke u Novom Sadu SSP je donela odluku da predloži partnerima u opoziciji da podrže Ponoša kao zajedničkog kandidata.

Verujem da je Zdravko Ponoš može da pobedi Aleksandra Vučića – rekao je Đilas.

Podsetimo, mediji su pisali da je Ponoš, tadašnji potpredsednik Narodne stranke, jedan od potencijalnih kandidata opozicije za predsedničke izbore.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je izjavio da je pominjanje Ponoša u medijima kao potencijalnog zajedničkog predsedničkog kandidata opozicije iznenadilo sve u stranci.

Ponoš je potom odustao od potpredsedničke kandidature na stranačkim izborima i za N1 rekao da je još ranije doneo tu odluku jer već duže vreme ima različite poglede u odnosu na neke najviše zvaničnike stranke, ali da će ostati u njoj kao običan član, jer ne želi nekoliko meseci pred izbore da cepa stranku.

Kako saznajemo, nije raspravljano o tome koga će SSP predložiti za nosioca opozicione liste na izborima u Beogradu.

Sednica Glavnog odbora SSP održana je iza zatvorenih vrata.

Izvor: N1

Prethodni članakPreminuo Aki Rahimovski, pevač “Parnog valjka“
Sledeći članakOd posledica korone preminuo 42-godišnji Čačanin

14 KOMENTARA

  1. Šta ste se uhvatili medija. Stanje je egal. Za vlast i opoziciju. Pa ko hoće da čita i prati može da odabere. Za medije se hvata samo onaj ko traži neki izgovor.

    • Šta će ti žuta stampa? Samo se sam priseti kako su nam kasarne opustele u njegovo doba, kako je Sartid u Smederevu topio naoružanje, a inicijativa za pristupanju NATO nikad nije bila jača. Ako je to po tvom mišljenju bilo bolje stanje u vojsci nego danas, onda obavezno treba da glasaš za njega, jer ako je tako vodio vojsku, sigurno će i zemlju voditi tim putem.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here