Supertalentovani napadač rođen u Čačku želja Benfike i Italijana, obeštećenje preko 3.500.000 evra

8
4326

ČAČAK – Fudbalska škola Vojvodine stvorila je u prethodnom periodu niz asova, te danas neke od nosećih uloga u reprezentaciji pripadaju upravo igračima poniklim među Novosađanima, a nakon sušnog perioda i nekoliko sezona bez kapitalne prodaje klub sa Karađorđa je na korak od realizacije značajnog transfera.

Naime, Jovan Milošević, napadač Lala rođen 2005. godine, inače rođeni Čačanin koji je prve fudbalske korake napravio u Borcu, našao se na listi želja Benfike koja je već inicirala pregovore sa superligašem, saznaje Mozzart Sport.

Centarfor koji je na nedavnom Evropskom prvenstvu za kadete postigao gol na svakoj od pet utakmica Orlića skrenuo je pažnju široke fudbalske javnosti, a među prvim klubovima koji su povukli konretne poteze je portugalski gigant. Takođe, uz klub iz Lisabona interesovanje je pokazao i jedan član Serije A sa kojim su isto započeti pregovori.

Glavnu prepreku u realizaciji transfera predstavlja činjenica da je Milošević maloletan i da 18 godina puni tek narednog leta, te će, uprkos gotovo izvesnoj prodaji u narednim mesecima, ukoliko dođe do dogovora potpisati predugovor, a pre odlaska u Portugaliju ili Italiju, još jednu sezonu provesti u Novom Sadu.

Zainteresovanim klubovima je iz Vojvodine stigao odgovor da će za slobodu mladog golgetera biti neophodno da izdvoje između 3.500.000 i 4.000.000 evra uz procente od naredne prodaje.

Izvor: Mozzart sport

Prethodni članakČačanskom restoranu potrebni šankeri i konobari
Sledeći članakAleksa i Boris Mosurović, nove nade čačanskog i srpskog rukometa

8 KOMENTARA

  1. Pope zove te tezga na pijacu, za to si stručan a ne da mekeces o fudbalu
    Jovane bravo, nbt je gde si bio i koliko vremena proveoa a da je Borac imao udela u tvom fudbalskom odrastanju i nije.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here