Sutra planska isključenja struje na teritoriji Čačka

1
5564

ČAČAK – Zbog radova na mreži niskog napona u Prislonici oko parketare, koji zahtevaju isključenje dalekovoda, bez električne energije biće potrošači u Prislonici, Gornjoj Trepči i Ostri.

Planirano je da se radovi izvode sutra (četvrtak, 3. novembar) u vremenskom periodu od 10:00 do 10:30 časova. Potrošači koji se nalaze u blizini parketare bez napajanja će biti od 10:00 do 14:00 časova.

Zbog radova na mreži niskog napona u Pakovraću u zaseoku Ćosići, koji zahtevaju isključenje dalekovoda, bez električne energije sutra će biti potrošači u Pakovraću, Riđagama i Parmencu. Planirano je da se radovi izvode u vremenskom periodu od 09:30 do 10:15 časova. Potrošači koji se nalaze u zaseoku Ćosići bez napajanja će biti od 09:30 do 14:00 časova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBritanci su izglasali: Ovo je najsmešnija scena u istoriji TV serija (VIDEO)
Sledeći članakDr Radojević: U poslednjih 20 godina vođena samoubilačka zdravstvena politika

1 KOMENTAR

  1. Zasto sedmicno obavezno nestane struje u Mrcajevcima kad god pozovemo odgovaraju se dispeceri na dalekovod pa sto to jednom ne sredite ako je iskljucene zbog restrikcije pa bolje da jedno dve ulice iskljucite u cacku sat vremena njima nista neznaci veca je usteda nego ceo dan iskljuciti jadnog seljaka da nema cime da napoji stoku…sram da vas bude…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here