Sva četvorica drugova iz Čačka preminuli usled preloma vrata, smrt je bila trenutna

11
3860

ČAČAK – Četvorica drugova iz Čačka, Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20), preminuli su usled preloma vrata, pokazali su rezultati obdukcije.

Obdukcija je utvrdila i da niko od njih četvorice u trenutku tragedije, koja se dogodila u Jančićima, u organizmu nije imao tragove alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

Pretpostavlja se da su mladići polomili vratove, najverovatnije usled prevrtanja “suzuki vitare“, čiji je deo krova bio od materijala nalik plastici. Smrt je bila trenutna.

Prema preliminarnim nalazima sa uviđaja, auto je najpre udario u drvo, nakon čega se više puta prevrnuo i onda sleteo sa mosta, na čijoj jednoj strani nije bilo zaštitne ograde. Međutim, taj nalaz treba da potvrdi službeni izveštaj veštaka saobraćajne struke.

Inače, Ognjen Vasiljević, vozač “suzuki vitare’, imao je pravu, a ne probnu vozačku dozvolu.

Nesreća se dogodila na državnom putu drugog B reda Gojna Gora – Prijevor – Ljubić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakHumanitarni bazar za Vojku
Sledeći članakU julu moguće i 4.000 zaraženih koronom dnevno

11 KOMENTARA

 1. Ko organizuje zurke? Kao da je to bitno. Problem je sto su nam putevi gori nego pre 50 godina, a kola brza. Sto nema svetla. O ogradi na mostu ne treba pricati. Najvaznije je da smo napravili auto put, slikali se i pojeli sendvic.

  Tuga i zalost. Moje saucesce porodici, gradu ali i ovoj jadnoj drzavi.

 2. Ja kao roditelj moram da primetim da se zadnjih godina povećala organizacija žurki i rođendana po selima oko Čačka, a sve se to dešava zato što se vikendom kafići zatvaraju u 01h. Zbog te kobajagi brige o omladini imamo ovo što se desilo, deca nam se vraćaju u 03h-04h ujutru po nebezbednim i neobeleženim seoskim putevima, pa šta da očekujete? Ne možete omladini ništa zabraniti, nadju oni gde će da se zabave, ali se postavlja pitanje da li je opštinska odluka o radu ugostiteljakih objekata kontra produktivna. Ja tvrdim da jeste i to što pre treba promeniti…

 3. Poštovani Džo,primitivno je što se na ovakav načun obraćaš gradjanima Čačka.
  Čačani žele znati da li je ovo moglo da se ne dogodi.
  Ko je oraginatur Tehno žurke u Jančić Brodu?
  Tu noć se proda par hilja piva bez fiskalnog računa.
  Ko je taj novac uzeo?
  da li iza ovog skupa stoji neko iz senke kome ja u životu samo važan novac.?
  Da li je skup sa 1000 mladih bio prijavljen policji.Pa kad igraju košarkaši Borca u Hali na 1000 navijaća dodje 5 il 8 policajaca.
  Da li su opštinski činovnici bili upozati sa ovim.?
  Kako da na poziva meštanina(g.Branko) policija ne izadje.?
  Ti meštni imaju70,80 i 90 godina ali razumno govore i traže odgovorost za tragediju.

  • Onaj glavni za bezbednost u Čačku je rekao da je lokalna samouprava nadležna za ovaj put. Ne mogu sami sa sobom da se dogovore.

  • SVAKA TI ČAST Prijatelju!!!
   Naslušao sam se tolikih gluposti, pijani, drogirani, sve moguće bljuvotine koje dokonim abronošama padaju na pamet!!! Kuda idemo kao narod kada ne žale četiri mlada života koje su tek počela da žive?
   Porodicama je dosta tuge i bola ali treba da smognu snage, uzmu jake advokate i tuže razne portale koji zarad čitanosti klevetaju nevine ljude i ako ne žele (pretpostavljam da ne) novac dati u humanitarne svrhe jer jedino po džepu razumeju pa će paziti šra pišu.
   Evo primera…
   Pojavio se snimak taksi vozila koje je išlo 20 na sat od umora vozača prešlo u drugu traku, konkurencije snimila i kreću komentari…
   Čovek izvadio krv i čist kao suza.
   Samo čeka još malo i počinju plave koverte za klevetu jer jedino razumeju po džepu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here