Prohodni svi putni pravci u Čačku i okolini, sneg u selima skoro pola metra

1
695

ČAČAK – Svi putni pravci na teritoriji Čačka, kao i gradske saobraćajnice, prohodni su i pored obilnog snega koji je napadao tokom noći.

Direktor JP “Gradac“ Milan Bojović kaže da su nadležne službe, zahvaljujući blagovremenoj najavi padavina od strane RHMZ, spremno dočekale aprilski sneg koji je tokom noći padao na teritoriji celog grada.

Tokom jučerašnjeg dana, javno-komunalna preduzeća su izvršila pripremu mehanizacije za snežne padavine, koja je već bila angažovana na redovnim poslovima održavanja puteva, košenja i odvoženja smeća. Na gradskom području, visina snežnog pokrivača je oko 10 cm, dok je u planinskim krajevima dostigao i do 40 cm. Po nalogu i uz nadzor JP „Gradac“, JKP „Komunalac“ je započelo sa aktivnostima čišćenja i posipanja soli na gradskim saobraćajnicama i javnim površinama od 02h, a ekipe JKP „Moravac“ Mrčajevci i JKP „Gradsko zelenilo“ u 04h su započele su čišćenjem puteva na seoskom području. JKP „Parking servis“ vrši čišćenje parkinga u cilju nesmetanog pružanja usluge parkiranja. Do 07h svi putni pravci su bili očišćeni – naveo je Bojović.

Prema njegovim rečima, trenutno su svi putevi očišćeni, a JP “Gradac“ apeluje na vozače i sve učesnike u saobraćaju da vožnju prilagode uslovima na putu.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČačanska rodna: Izložba “Art dijalog (Umetnost sa društvene margine)“
Sledeći članakKadeti Borca ubedljivi protiv Mege u derbiju kola

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here