Todorović: Apel za racionalnu potrošnju vode, moramo biti solidarni

5
886

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović apelovao je na sugrađane da racionalno troše vodu u periodu ekstremno visokih dnevnih temperatura.

On je istakao da je potrošnja vode povećana usled enormno visokih temperatura, naglasivši da se slični vremenski uslovi očekuju i u danima koji slede.

Na osnovu upozorenja, koje smo dobili iz JP “Rzav“ Arilje, redovno snabdevanje vodom čitavog ovog vodosistema je dovedeno u pitanje, stoga apelujemo na sve potrošače da vodu troše savesno i racionalno, da budu solidarni, te da se voda za piće koristi za osnovne potrebe, a nikako za zalivanje bašti, zelenih površina, pločnika, dvorišta i ostale vidove neracionalne potrošnje, kako bismo izbegli uvođenje restriktivnih mera. Voda je resurs koji je ograničen, a posebno u ovakvim vremenskim uslovima, i molimo sugrađane da budu savesni i odgovorni – navodi se u saopštenju gradonačečnika Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSa analize stiglo 211 uzoraka iz Moravičkog okruga, ovo su podaci o broju novozaraženih
Sledeći članakPrivrednici više strahuju od nestašice struje i gasa nego od poskupljenja tih energenata

5 KOMENTARA

  1. Naša je uzeta imovina,(nezakonski)gde se nalazila dva bunara i voda sa izvora,koja je dovedena,od 3 km,od izvora,za to sve smo imali zakonska sudska rešenja,stara 4 decenije,uzeta nam je i el.energija i druga otimalina je bila,najbolje da se obratite toj sudiji,da ona kaže,bilo šta,pa i neka slaže,a naša je stvar u selu zašto će mo koristiti vodu ali pošto neznate za koje se namene sve koristi voda u selu,raspitajte se.

  2. Podržavamo racionalno potrošnju vode i bez apela,ali u selu imamo pijaću vodu sa svog izvora,plus dva bunara,koje nam je nasilno otela čačanska sudija D.G.Tu sudiju,najzad treba uhapsiti…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here