Todorović o bojkotu opozicije: Šta im to nedostaje u Čačku? Mediji?

7
680

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović izjavio je da mu nije jasno zbog čega bi opozicija bojkotovala lokalne izbore u Čačku.

On je istakao da ne očekuje zaoštravanje političkih prilika zbog najave bojkota pojedinih stranaka.

Ne vidim svrhu postojanje bilo koje političke opcije ako ne učestvuje na redovnim izborima. Ako želite da se bavite politikom jedino merodavno mesto su izbori – naglasio je prvi čovek grada.

Todorović je naveo da je za njega iznenađujuća odluka Dveri i Narodne stranke da bojkotuju izlazak na birališta, pogotovo u Čačku.

Ne znam šta im nedostaje u Čačku. Da li medijski nisu zastupljeni, da li su opstruisani, da li su na bilo koji način ugroženi? Pričamo konkretno o Čačku. Zaista ne znam razloge njihove odluke. Očekujem da građani na izborima daju podršku onima koji su radili, a ne pričali. Onima koji su uradili ono što su obećali. Svakako očekujem veliki odziv Čačana na republičkim i lokalnim izborima na proleće. Narodnu volju uvek ćemo poštovati – izjavio je Milun Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPredsedništvo Dveri jednoglasno za bojkot izbora
Sledeći članakVelimir Ilić: Opozicija pod hitno da se ujedini u jedan front

7 KOMENTARA

  1. Izbori se bojkotuju jer je to jedini način borbe protiv ove bahate vlasti. Bilo bi neozbiljno da stranke opozicije bojkotuju republičke a da izađu na lokalne izbore. Todoroviću, ne pravi se naivan.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here