Todorović: Pri kraju izrada projektno-tehničke dokumentacije za gradnju nove bolnice u Čačku

13
1748

ČAČAK – Izrada projektno-tehničke dokumentacije za igradnju nove Hirurške bolnice u Čačku je pri kraju, izjavio je gradonačelnik Milun Todorović.

On je podsetio da će se novi bolnički kompleks prostirati na 55.000 kvadratnih metara.

Nova zgrada će imati površinu od 24.000 kvadratnih metara. U toj Hirurškoj bolnici biće smešteni radiologija, hirurgija, ortopedija, urologija, ortopedija, porodilište, svi oni segmenti zdravstva koji su vezani za operativne intervencije. Sadašnja zgrada nove bolnice, kako je mi još uvek zovemo, biće prretvorena u Internističku bolnicu. Tu će biti interno odeljenje, palijativa, psihijatrija… Oko 8.000 kvadrata šupa, baraka i sličnih objekata koji postoje u paviljnoskom delu bolnice biće uklonjene. To će se dogoditi u drugoj fazi – naveo je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPlanska isključenja struje na delu teritorije Čačka
Sledeći članakKadeti Borca slavili u gradskom derbiju protiv Čačka 94

13 KOMENTARA

 1. Nece ovo biti gotovo do 2024 sto znaci, Milune ostajes na celu Cacka, sto je i super vest. Sam rece sa dok ne odradis sve projekte ne ides nigde. Super, ali samo uz nove saradnike i u nove pobede. 💪🏻

 2. Doktora u Cacku nemamo,bolnicu pravimo isto kao i sa vojsko dok smomimwli pilota nismo imali aviona
  Ovaj keramicar prica o rotacijama,tako je i kralj pricao kad je bio premijer,a narod glup i pali se.

 3. Super, sad imamo projekte od nove bolnice, borčeve hale, zatvorenog bazena, novog porodilišta (tu ima i kamen temeljac), zapadne tribine borčevog fudbalskog stadiona. doma za stare. Jedino je Dragica Nikolić udarila kamen temeljac, još stoje iskopane one rupe u krugu bolnice. Da li je moguće da slepci ni jedan projekat ne mozete da završite do kraja.

  • Nijedan projekat nisu odradili,to je zanimljivo samo sire lazi i kad narod zaboravi puste sledecu buvu,i tako prolaze godine .
   A behaton u gradu je znimljiv ide.talenje na 20%.

  • Bazen i bolnica će biti završeni. Za halu me baš zabole. A za porodilište pitaj dr Radojevića, on je bio u drugarskim odnosima sa Tomom i Dragicom i prisustvovao polaganju kamena temeljca.

   • Micko botu kad si tako ogranicen i vulgaran da ti tako i odgovorim- kad te kako napisa zabole idi pod hitno kod veterinara a dr Radojevic se nije pitao za porodiliste vec su se slikale sa Dragicom tvoje komunjare i naprdnjaci…dr rade, dr slavica…a sto se tice novih lekara sad ce siptari da stancuju diplome za malu lovu i samo da bi nas nepismeni lecili a diplome su vazece tako je potpisala brnaba…joj micko i ostali botovi popeli ste se vise narodu na…

 4. Nemamo dovoljno lekara ni za postojeću bolnicu, kamoli za novu. Ljudi idu kod onkologa i kardiologa u Milanovac, a ko ima sreće (i veze) u Beograd. A ko nema sreće (i veze) u Čačku može samo da crkne.

 5. Hahahaha! Ko što ste i Borčevu halu uradili, ajde molim te. Toliko ste lagali ali ovo je vrhunac lagarija vlasti, što će porodilište u novom delu bolnice kad ga je Dragica izgradila pre neku godinu novo?
  Mufljuz do mufljuza!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here