Turistička organizacija Čačka proglašena za najbolju u Srbiji

5
1270

ČAČAK – Turistička organizacija Srbije (TOS) je nakon više od godinu dana pauze, najboljima u turizmu Srbije za ovu godinu dodelila Turistički cvet.

Titulu najbolje turističke organizacije ponela je Turistička organizacija Čačka, najbolja turistička manifestacija je leskovačka Roštiljijada, dok je za najbolju receptivnu agenciju proglašena agencija Kontiki travel.

Nagrada Turistički cvet za najbolji hotel otišla je na Kopaonik, hotelu Kraljev Čardak.

U kategoriji ugostiteljskih objekata za smeštaj, Turistički cvet je dobila Sunčana reka, a za najbolju organizaciju za doprinos unapređenju turizma Srbije proglašena je zlatiborska Gold Gondola.

Ovogodišnji najbolji pojedinac je Ranko Milanović iz Nacionalnog parka Tara, a specijalno priznanje dodeljeno je Poslovnom udruženju hotelsko ugostiteljske privrede (HORES) i Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija (JUTA).

Najboljima je nagrade dodelila direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i najavila novi turistički brend Srbije, koji će biti implementiran sledeće godine.

Obraćajući se prisutnima, pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, Jelena Marinković Orlić je istakla značaj zajedničkog rada svih aktera u turizmu Srbije.

Turistički cvet je, ove godine, dodeljen po 36. put a na konkurs se prijavilo više od 70 kandidata.

Izvor: Beta

Prethodni članakAkcija prikupljanja novogodišnjih paketića za decu sa Kosova i Metohije
Sledeći članakPokretni mamograf na parkingu Doma zdravlja od 21. decembra

5 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here