Turistička organizacija Čačka u konkurenciji za nagradu “Turistički cvet“

4
562
Foto: TOČ

ČAČAK – Turistička organizacija Čačka jedan je od kandidata za prestižno priznanje “Turistički cvet“.

Ova nagrada Turističke organizacije Srbije tradicionalno se dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji.

Među kandidatima za najbolju turističku organizaciju u Srbiji je Turistička organizacija Čačka.

Po mišljenju i reakcijama stručne javnosti, saradnika, medija i kolega iz Srbije, imajući u vidu realizovane projektne aktivnosti, Turistička organizacija Čačka ima veliku šansu da bude dobitnik ovog prestižnog priznanja – navode iz te javne ustanove.

U toku je onlajn glasanje za “Turistički cvet“. Glasanje za favorita u oblasti turističke organizacije, receptivne turističke agencije, manifestacije, smeštajnog objekta, odnosno hotela, najuspešnije organizacije ili pojedinca, moći će da se obavi do 19. novembra.

Glasovi onlajn publike će se zbrajati sa ocenama stručnog žirija, koji će doneti konačnu odluku o dobitnicima najprestižnije nagrade u oblasti turizma.

Glasanje se može obaviti na sajtu: https://turistickicvet.rs/glasanje.html .

Izvor: Morava info

Prethodni članakDr Sretenović: Kovid propusnice daju rezultat, u bolnici se lakše diše
Sledeći članakTroje Čačana izgubilo borbu sa koronom, na kovid odeljenjima konačno manje od 100 pacijenata

4 KOMENTARA

  1. Kao i sve drugo obesmiljeno do besvesti, ovo je partijski konkurs naprednjaka blage veze sa realnošću nema. Posao Toč a je da dovodi turiste i to se da lako utvrditi koliko su nesposobni a ne jeftina stranačka demagogija. Jedini posao pre Toč a je imao u lepnjenju plakata, impresivno.

  2. Bilo bi lepo da naša TO dobije ovu nagradu. Bila bi to satisfakcija za Čačak. Ne znam za postavljeni znak i za klackalice. To je smejurija u odnosu na ono u šta će se ovaj deo Srbije pretvoriti. A pakosnih, zlonamernih uvek će biti. Na njih se ne treba obazirati.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here