U bolnici preminula dva kovid pacijenta iz Čačka i Ivanjice

7
5116
Foto: Ilustracija

ČAČAK – U čačanskoj bolnici od posledica infekcije koronavirusom tokom noći i jutra preminula su još dva pacijenta.

Umrli su D. M. (65) iz Čačka i I. V. (84) iz Ivanjice. Ranije tokom dana juče je preminuo i Ivanjičanin M. L. (79).

U paviljonima čačanske bolnice koji su pretvoreni u kovid odeljenja trenutno je hospitalizovano 158 pacijenta.Isti broj pacijenata evidentiran je i juče u isto vreme.

U protekla 24 sata bilo je osam prijema i šest otpusta.

Na intenzivnoj nezi, gde leže bolesnici sa najtežom kliničkom slikom, trenutno se nalazi 11 pacijenata, od čega je njih osmoro na respiratoru.

Jedan bolesnik prebačen je u ustanovu tercijarnog tipa.

Za poslednja 24 časa u prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije pregledano je 44 pacijenta. Juče je evidentirano 89 pregleda.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDr Janković: Manjina koja ne poštuje mere može da pogorša epidemiju
Sledeći članakU čačanskoj bolnici 13 životno ugroženih kovid pacijenata

7 KOMENTARA

  1. u Engleskoj je preminuo moj prijatelj jer nije imao pare za respirator a kod nas postoje ovakvi ljudi koji kritikuju sve ///Velika zahvalnost za nase lekare isve koji besplatno lece i pomazu svakoga bez izuzetka ///

  2. Dokle više iznošenje ovih brojeva. Kada će da se održi konferencija za novinare i da se postavljaju pitanja ovom radnom timu? Da vidimo ko je bio za to da bolnica cela bude kovid? Da li plava hala ima uslove za prijem bolesnika? Zašto nije hala opremljena kao u martu i šta se čeka? Šta je gradonačelnik radio ispod tribina sa onim bocama, zašto se nisu slikali u hali? Treba li nama gradonačelnik ako je nestao mesec dana?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here