U Čačku sutra predizborna konvencija koalicije “Nacionalno okupljanje“

8
517

ČAČAK – Konvencija koalicije “Nacionalno okupljanje“ u Čačku održaće se u nedelju, 3. decembra, u sali hotela “Rojal“.

Kako je saopštila informativna služba Dveri, na konvenciji će govoriti Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri, Milica Đurđević Stamenkovski, predsednik Srpske stranke Zavetnici, Tamara Milenković Kerković, potpredsednica Dveri, Dušan Proroković, predsednik Političkog saveta Zavetnika, Vladimir Dimitrijević, profesor i Igor Ivanović, publicista i pisac.

Koalicija “Nacionalno okupljanje“ nastupaće pod rednim brojem četiri na izbornom listiću za parlamentarne izbore 17. decembra.

Prethodni članakKuda za vikend? Predlozi za večernji izlazak
Sledeći članakPobede kadeta Borca i Mladosti u komšijskim derbijima

8 KOMENTARA

    • Profa jesi li čuo za Patrijatha Pavla, Atanasija Jeftića, Mitropolita Anfilohija, Matiju Bećkovića, Predraga Dragića Kijuka, Mila Lompara. Takvi kao ti ne slušaju umne glave.

  1. Narode jadni . Vučić predsednik, Dačić premijer. Trideset godina Vučić i Dačić nude ti sreću, a ti je narode ne dočeka. Poznato je narode da ti je kratko pamćenje. Seti se rata, hiperinflacije, bombardovanja, tapkanja u mestu. A oni , bez posledica, uzeše bogatstvo. A ti narode kao da to ne vidiš.

  2. Boško Obradović i Dveri , ponos su Čačka i Srbije. Oni su animirali narod da sluša najumnije glave iz Crkve i intelektualnih krugova. Oni su humanitarno mnogima pomogli. Ulaskom u lokalne skupštine od 2012 godine , nikome na vlasti nisu se prodale, a tako je bilo i ulaskom u republički parlament od 2016 godine. Glas za Zavetnike i Dveri je bolji život naroda i Srbija bez stranog uticaja.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here