U centru Čačka otvoren Turistički info centar sa prodavnicom suvenira

1
1344

ČAČAK – U centru Čačka, u okviru poslovnog prostora zgrade Doma kulture, otvoren je novi Turističko informativni centar i prodavnica suvenira. Posetiocima Info centra i budućim turistima koji će boraviti u gradu na Moravi, na raspolaganju će biti kompletne informacije o turističkoj ponudi Čačka, Ovčarsko-kablarske klisure, Atomske Banje Gornja Trepča i svih turističkih znamenitosti u gradu i okolini.

Posetioci će moći da preuzmu aplikacije sa svim segmentima turističke ponude, pogledaju promotivne filmove, besplatno preuzmu promotivni materijal štampan na više stranih jezika. Takođe, svi zainteresovani ugostiteljski objekti, hoteli, restorani, seoska domaćinstva će moći da distribuiraju svoj promotivni materijal posredstvom ovog Info centra.

Takođe, u ponudi su i suveniri koji su reprezentativni, različitih namena, sa autentičnim simbolima ovog kraja. U ponudi imamo suvenire osam prozvođača od čega su tri proizviđača iz Čačka. Ovom prilikom pozivam sve zainteresovane proizvođače da nam ponudu jer ima mesta za sve. Info centar na Gradskom trgu doprineće boljoj informisanosti turista i unapređenju kvaliteta turističke ponude grada Čačka – rekao je direktor TOČ Vojin Jakovljević.

Do početka glavne turističke sezone, Info centar će biti otvoren radnim danima od 8 do 20 časova i subotom do 14 časova, a od 15. juna svaki danom od 8 do 20 časova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakĐilas pisao premijerki: Opoziciju pominjete samo kada vređate i lažete
Sledeći članakOrao belorepan u Ovčarsko-kablarskoj klisuri

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here