Milanovčani će se već u januaru kupati u novom zatvorenom bazenu

7
1018

GORNJI MILANOVAC – Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević najavio je da će u januaru sledeće godine biti završena izgradnja zatvorenog bazena u tom gradu.

On je naglasio da je to jedna od najvećih investicija iz lokalnog budžeta.

Vrednost radova je preko 5.000.000 evra. Ono što želim da naglasim jeste da sam zadovoljan dinamikom radova. U razgovoru sa predstavnikom izvođača dobio sam informaciju da će radovi biti završeni u planiranom roku, a to je januar 2024. godine. Ovaj objekat će biti od višestrukog značaja za našu opštinu. Prvo što je planirano je da sva naša deca koja pohađaju osnovnu školu ovde nauče da plivaju, da imaju obavezan čas fizičkog vaspitanja ovde na bazenu. Pokušaćemo da oformimo i škole plivanja, kao i jedan klub koji bi se takmičio u plivanju. Kompletan sadržaj koji će bazen imati između ostalog činiće velnes i spa centar kao i restoran koji će moći da koriste svi naši sugrađani – rekao je Kovačević

Planirano je da u popodnevnim terminima bazen bude na raspolaganju svim građanima koji rekreativno žele da se bave plivanjem.

Izvor: Morava info

Prethodni članakŠta sve donosi novi zakon o stanovanju: Najviše novina odnosi se na upravnike zgrada
Sledeći članakNarodna stranka Čačak: FRA prodata u vrednosti stana na Vračaru, Odbor poverilaca da odbije ovaj sramni iznos

7 KOMENTARA

  1. Pa mi smo srušili Montanu pre godinu ipo dana pred izbore, pamti narode da nismo baš takve ovce da manipulišu sa nama. Jedan mali Milanovac će da ima zatvoren bazen a mi i ako smo četiri puta veći ne!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here