U jezičkoj školi “Blackbird“ ovo leto biće za pamćenje

0
398

ČAČAK – Zbog promena u akademskom kalendaru, junski ispitni rok za polaganje Cambridge English ispita će ove godine biti održan krajem avgusta.

Shodno ovome, centar za pripremu ovih ispita u školi Blackbird će tokom čitavog leta sprovoditi poseban program pripreme koji će uspešnim kandidatima obezbediti neki od prestižnih međunarodnih sertifikata.

Direktor škole Ljubomir Vasojević podvlači da to nije sve.

Letnji program škole Blackbird će ove godine biti posebno sadržajan i zanimljiv. Pored već tradicionalnog dečjeg kampa za decu koji će se pod nazivom ’Summer Discovery’ održavati u dve smene tokom jula i avgusta, škola će organizovati glumačku i novinarsku radionicu, kao i veliki broj aktivnosti za mlade i odrasle. Zamisao nam je da vrata škole budu otvorena čitavog leta, sa ponudom korisnih aktivnosti za čitavu porodicu – navodi Vasojević.

Pored ponude letnjih kurseva za decu i odrasle, letnji program škole Blackbird obeležiće i čitav niz nekomercijalnih dešavanja namenjenih informisanju i promociji učenja jezika, međunarodnih sertifikata, studija u inostranstvu, kao i razvijanja kreativnog mišljenja i izražavanja.

PR TEKST

Prethodni članakVlast potpuno nespremna za ekonomsku krizu
Sledeći članakLončar: Uvodimo mere tamo gde se preporuke ne poštuju, nikome se nećemo dodvoravati

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here