U nedelju kraj kupališne sezone, za vikend besplatan ulaz na gradske bazene

0
297

ČAČAK – U nedelju, 3. septembra, zvanično će biti završena kupališna sezona za 2023. godinu. Posle tri i po meseca rada biće zatvorene kapije gradskog bazena do narednog leta.

U Sportskom centru “Mladost“ ocenili su da je ova kupališna sezona bila uspešna.

Svedoci smo da je uprkos dosta varljivom vremenu odrađena još jedna uspešna kupališna sezona. Pre svega bih se zahvalio našim posetiocima koji su poštovanjem kućnog reda na bazenima dali svoj doprinos da sezona protekne bezbedno i bez većih problema, što je, uostalom, i najbitnije. Dobar posao su svakako odradile i spasilačka, medicinska i redarska služba, uz naravno naše radnike, i svi zajedno su se potrudili na svoj način da sve bude kako treba. Broj posetilaca je u rangu sa višegodišnjim prosekom, tako da i sa te strane, uz dosta problema sa vremenskim prilikama, možemo biti zadovoljni. Zbog svega toga smo u dogovoru sa našim osnivačem gradom Čačkom odlučili da poslednja tri dana ove sezone širom otvorimo kapije bazena za sve naše sugrađane i uz lepo vreme im omogućimo besplatno kupanje – zadovoljno ističe direktor SC “Mladost“ Matija Bratuljević.

Radno vreme bazena je od 8:30 do 19 časova, a besplatno kupanje za sve posetioce će biti u petak, subotu i nedelju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakProgram Prestonice kulture za septembar: Zdravko Čolić, “Priča“, “Animanima“, modna revija, izložbe, predstave…
Sledeći članakU školi u Gornjem Milanovcu đaci i nastavnici neće smeti da koriste mobilne telefone

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here