U opremanje novog staklenika “Gradskog zelenila“ uloženo pet miliona

4
739

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović obišao je novi staklenik JKP “Gradsko zelenilo“, u čije je opremanje uloženo pet miliona dinara.

Kako je navedeno, u stakleniku će moći da se uzgaja 30.000 biljaka, a u njemu je instalirana najsavremenija tehnika i oprema.

Zanovljena je i mehanizaciija kamionom za zalivanje, dok je iz budžeta Grada opredeljeno 15 miliona dinara za opremanje još jednog novog vozila.

Pre pet godina se proizvodilo oko 60.000 sadnica na godišnjem nivou, dok je sada taj broj 180.000. Plan gradskog rukovodstva je da se svake godine zelene površine grada Čačka obogate sa po 2.000 novih sadnica – naveo je Todorović.

On je najavio da je u planu je da se uskoro završi projektno-tehnička dokumentacija za rekonstrukciju i dogradnju oproštajnog platoa na gradskom groblju, gde će biti uređeni sanitarni čvorovi i izgrađen još jedan parking.

Todorović je sa saradnicima posetio i JKP “Komunalac“ koje je, kako je naglasio od vitalnog značaja za funkcionisanje čitavog grada. Zajedno sa direktorom Petrom Domanovićem obišao je vozni park, u kome su od skoro dva nova vozila dobijena iz donacije.

Todorović je istakao da u ovom preduzeću ima oko 300 zaposlenih, koji rade 365 dana u godini, a u toku 24 sata na terenu je 21 ekipa.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMarija Ćumurović (Dveri): Doživela sam uzmemiravanje od strane aktiviste SNS
Sledeći članakNikad veće interesovanje za besplatnu pripremnu nastavu na FTN

4 KOMENTARA

  1. Čemu pljuvanje Kosta? Frustracija, a? Zato 3.04.listić u ruke pa zaokruži svog kandidata. Ima ih sijaset. Bes ne služi nikome i ničemu. Ovo je predlog sa sve.

  2. Parodija od grada, privatni gradonacelnik u poseti privatnom preduzecu. Ne postoji nijedno javno preduzece ili bilo sta vezano za grad da sns nije izvojatao kao svoje vlasništvo, od direktora do čistačice sve sns, poslovi sa drugim sns firmama. Veće zlo se nije

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here