U ponedeljak počinje tradicionalni basket turnir “Kraj Morave“

1
624

ČAČAK – U ponedeljak, 10. januara u 16 časova, u “Plavoj hali“ u Atenici počinje peto izdanje basket 3×3 turnira “Kraj Morave“.

Prošle godine “Plava hala“ je bila kovid bolnica, ali ove godine okolnosti su drugačije, pa će nakon uspešnog letnjeg izdanja biti nastavljena tradicija novogodišnjeg turnira “Kraj Morave“.

Igra se sistemom 3+1, i to u pet kategorija:
– Seniori – 2002. godište i stariji
– Juniori – 2003. i 2004. godište
– Kadeti – 2005. i 2006. godište
– Pioniri – 2007. i 2008. godište
– Mlađi pioniri – 2009. godište i mlađi

Turnir će trajati četiri dana. Organizatori ističu da su obezbeđene nagrade za prva tri mesta u svim kategorijama, a za pobednike one će biti novčane.

U organizaciji turnira “Kraj Morave“ biće Sportski centar “Mladost“, kao i pomoćni trener kadetskog i juniorskog tima Borac Vuk Obradović, koji ovu manifestaciju sprovodi u delo peti put.

Nakon sjajnog letnjeg izdanja i rekordnog odziva broja ekipa i publike, nastavljamo tradiciju i organizovanja novogodišnjeg turnira. Prošle godine zbog epidemioloških mera i pretvaranja “Plave hale“ u kovid bolnicu, nismo imali uslove za organizovanje. Sada je situacija drugačija, što me zaista raduje. Manifestacija pod nazivom “Kraj Morave“ iz godine u godine raste i postaje sve popularnija u našem gradu. Prijave su počele 2. januara. Turnir zvanično počinje u 16:00h, dok će zvanično otvaranje biti u 19:30. Takmičenje je u standardnih pet kategorija. Trudim se nakon završetka svakog turnira da sumiram utiske i potrudim se da svaki sledeći bude što bolji. Tako se i sada nadam odzivu dosta ekipa i naravno čačanske publike. Vidimo na terenu – izjavio je Vuk Obradović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakObjavljen širi izbor izbor romana za Ninovu nagradu, u konkurenciji i pisac iz Čačka
Sledeći članakKrenuo novi talas epidemije, u Moravičkom okrugu dvostruko više novozaraženih nego juče

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here