U toku gradnja trotoara na Gučkom putu

3
604

ČAČAK – U toku je postavljanje trotoara na Gučkom putu kod Spomen parka. Radovi su počeli je 4. oktobra, a planirano je da budu okončani do kraja godine.

Trotoar će biti dugačak 1.250 metara, sa širinom od metar i po. U sklopu ovih radova planirana je i izgradnja betonskog kanala trapeznog oblika, za odvod površinskih voda.

Za ovu investiciju planirana su sredstva od 35 miliona dinara, koje obezbeđuje JP “Putevi Srbije“. Izvođač radova je preduzeće “Putevi Čačak“.

Izgradnja trotoara u ovom delu grada je veoma značajna, jer će svakako povećati bezbednost u saobraćaju. Ne treba zaboraviti da se ovde nalazi i Spomen park, izletište za sve naše sugrađane, tako da će novi trotoar uticati na povećanje bezbednosti putnika u vozilima, ali i pešaka, i što je najvažnije, dece – rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović, koji je obišao radove.

Na predlog meštana, planirano je da se sa i desne strane ovog puta, od Spomen parka, produži trotoar u dužini od 300 metara do najgušće naseljenog dela naselja.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKrivična prijava protiv Brnabić i Lončara: “Životima plaćaju opstanak na vlasti“
Sledeći članakNačelnik Generalštaba posetio Tehnički remontni zavod u Čačku

3 KOMENTARA

    • A ti seljak se plašiš da pređeš ulicu ili ne umeš? Na drugoj strani nema prostora za trotoar, da pomere kuće da bi napravili? E ubiće nas džovani, ništa im ne valja.

      • U čemu je tvoj problem? Neki duboki kompleksi, čim nekoga mrziš….a ovo nije ulica, samo da znaš. Već regionalni put, koga je veoma teško i rizično preći, ako si pešak.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here