U toku završni radovi na izgradnji kišne kanalizacije u Ulici cara Dušana (FOTO)

2
519

ČAČAK – U Čačku su u toku završni radovi na izgradnji atmosferske (kišne) kanalizacije u Ulici cara Dušana, od Doma učenika Čačak i OŠ „Vuk Karadžić“ do Ulice Svetog Save.

Izgradnjom ovog kolektora kišne kanalizacije, rešiće se problem zadržavanja vode prilikom kišnih padavina na kolovozu u zoni OŠ „Vuk Karadžić“, Doma učenika, restorana Studentskog centra i Agronomskog fakulteta.

Istovremeno će se stvoriti preduslov za odvodnjavanje planiranog parkinga kod “Lovca“ ispred Gradskog bedema, kao i prostora na kom je planirana izgradnja zatvorenog gradskog bazena. U sklopu ovih radova, planirano je i postavljanje još jednog usporivača saobraćaja izmedju OŠ „Vuk Karadžić“ i Doma učenika, kako bi se sprečilo „divljanje“ vozača od parkinga “Lovca“ prema gradu – navode u JP “Gradac“.

Izvor. Morava info

Prethodni članakPovećan iznos nagrada za protivgradne strelce sa teritorije Čačka
Sledeći članakOvi delovi Čačka u nedelju šest sati bez struje

2 KOMENTARA

  1. Kako bi bilo lepo i za svaku poohvalu kada bi gradska vlast prepoznala problem nezavršene atmosferske kanalizacije koja je uvedena u fekalnu i pravi nesagledive probleme prilikom velikih kiša.
    Problem datira još od rekonstrukcije toplane ispod tadašnje čačanske banke, a odnosi se na dvorište u samom centru grada, koje zatvaraju ulice: Kuželjeva, Železnička, parking Skadarska i Gradski trg.
    Zbog nerešene kanalizacije podrumi se napune vodom, vlaga probija temelje vremešnih zgrada….
    Volela bih da doživim da se i taj dugogodišnji komunalni problem razreši.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here